SMS lån – Lån fra din mobil i dag

SMS lån på få minutter

15.000 kr. 25.000 kr. 35.000 kr. 45.000 kr.
 • Samlet kreditbeløb: {{product.cleanAmount | toDkk}} henter...
 • Fast Debitorrente: {{product.interest | toPercantage}} henter...
 • ÅOP: {{product.aop | toPercantage}} henter...
 • Månedligt Administrationsgebyr: {{product.administrationFee | toDkk}} henter...
 • Månedlig ydelse*: {{product.monthly | toDkk}} henter...
 • Samlede kreditomkostninger: {{product.creditcost | toDkk}} henter...
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: {{product.totalpayable | toDkk}} henter...
 • Løbetid {{installments}} måneder henter...
 • *Pengene bliver udbetalt til din NemKonto indenfor 2 dage efter godkendt ansøgning

  **Bemærk! Renterne tilskrives dagligt og den månedlige ydelse kan derfor variere efter antallet af dage i den pågældende måned. Den viste ydelse er beregnet ud fra en gennemsnitsberegning af en periode på {{installments}} mdr. Oprettelsesgebyr: {{ product.establishmentFee | toDkk }} Henter... Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

  SMS lån - det er nemt og sikkert

  Det bedste lån jeg nogensinde har fået
  Det bedste lån jeg nogensinde har fået håber at kunne låne mere i fremtiden :)”

  Dean Nielsen –  2. feb. 2021

  Hvad er et SMS lån?

  SMS lån er nogle gange kendt som et forbrugslån, er ganske enkelt et lille beløb du kan låne over en kort tidsperiode.  Et SMS lån er oftest også set som et lån du kan optage lige meget hvor du er. Så længe du kan være online og har dit NemID med, så kan du tage et lån. Det vil sige, at du kan tage et lån fra din Mobil, tablet eller din pc. Lånets størrelse hos os er mellem 10.000 til 50.000 kroner.

  Et SMS lån er trygt, nemt og sikkert, og processen er meget hurtigere end et traditionelt banklån. SMS lån kan ansøges om på få minutter og kan blive udbetalt hurtigst muligt.

  Hvornår bliver pengene udbetalt?​

  Så snart du har ansøgt får du svar indenfor få minutter og hvis du bliver godkendt, så vil du kunne se pengene på din bankkonto indenfor 1 dag. SMS lån er et af de hurtigste måder at låne penge på og ikke nok med at det er hurtigt, så er det også nemt.

  På under 2 minutter vil du kunne få svar på om din ansøgning er godkendt. Hele planen med et SMS lån, er at det skal gå hurtigt og på samme tid være utrolig nemt. Der er ingen grund til at vente længe på et lån, når du kan tage et hurtigt SMS lån på få minutter.

  Det er ligegyldigt om du låner fra din Mobiltelefon, din tablet eller din computer, bare så længe du er online og har dit NemID klar. Om du tager et lån på din mobil eller på computeren er underordnet, da det er lige nemt begge steder.

  Hvor mange penge kan jeg låne ved SMS lån?

  Som tidligere nævnt er et SMS lån et relativt lille lån, hvor beløbet er ikke så stort. Mange bruger et SMS lån, som et hurtigt lån hvor lånemodtagerne vil have pengene med det samme. Derfor har vi gjort det nemt for dig, da du kan bruge din mobil, tablet eller pc til et SMS lån. Det betyder at du kan tage et lån lige meget hvor og hvornår, så længe det passer dig.

  Størrelsen er hos os, som sagt mellem 10.000 kr. til 50.000 kr. Eftersom beløbet ikke er så stort, bliver det brugt hyppigt til uforudsete udgifter, som kunne ødelægge økonomien.

  Krav for at kunne optage et SMS lån

  For at kunne ansøge om et SMS lån, så følger der nogle krav med som skal overholdes. Selvom kreditvurdering sker på små præmisser, så er det ikke alle som kan tage et SMS lån.

  Hos os er der visse krav som skal overholdes. Dette betyder ikke, at kravene er fuldstændig udelukkende, men at de er forskellige fra andre udbyder. Dette betyder, at du muligvis har mulighed hos frem for andre.
   En god idé, er altid at læse hvad vilkårene og derved få en forståelse for det lån du ønsker dig.
  F.eks. kan nogle låneudbyder have en minimumsindkomst, hvor dette ikke er relevant for andre låneudbyder.

  For at tage et SMS lån hos os skal du kunne udfylde disse krav:

  • Låntager skal være fyldt 21 år.
  • Låntager skal have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse.
  • Låntager skal have en aktiv e-mailadresse.
  • Låntager skal have et dansk mobiltelefonnummer, og det skal være et abonnementstilmeldt mobiltelefonnummer – altså ikke et forudbetalt taletidskort.
  • Låntager skal have en dansk bankkonto (NEMKonto).
  • Låntager må ikke være under værgemål.
  • Låntager kan ikke få bevilget et lån, hvis låntager har en eller flere RKI-anmærkninger eller er på kontanthjælp, har bopælsadresse på psykiatrisk hospital eller psykiatriske bosteder, er i fængsel, eller har bopælsadresse på bosteder/herberg.
  • Låntager skal være kreditværdig.

  Hvad er fordelene ved SMS lån?

  Der kan være delte meninger, om SMS lånet har nogle fordele eller ej. Men det er dig som afgøre, om du har brug for et SMS lån. Holdninger til SMS lånet kan være et diskuterende emne, da folk har sine delte holdninger. Men i sidste ende er du den som skal kunne se fordelene og være ansvarlig over for din egen økonomi.

  Hvis du vil tage et SMS lån, så er du ene og alene om dette ansvar. Derfor tilbyder vi også at give dig muligheden for at kunne tage et lån, uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Hos os kan vi ikke bedømme om det er en god eller dårlig idé for at tage et SMS lån, men vi kan hjælpe dig frem til nogle af de fordele vi ser i lånet.

  Fordele ved SMS lån frem for et almindeligt lån fra banken er mange:

  Hurtigt

  I modsætning til et banklån hvor der kan gå lang tid med møder og papirarbejde, kan et SMS lån blive udbetalt indenfor få minutter –  forudsat at ansøgningen bliver godkendt. Selve ansøgningen om lånet bliver gennemgået og besvaret med det samme, og derefter ved du om hvorvidt du kan benytte dig af lånet.

  Nemt

  Alle med adgang til internettet kan ansøge om et SMS lån indenfor et par få minutter, uden at skulle igennem den lange proces som der typisk er forbundet med et banklån. Intet møde med en bankrådgiver, ingen forklaringer der skal gives, og intet papirarbejde der skal udfyldes.

  Du skal ikke stille nogen sikkerhed

  I og med at beløbet for SMS lån er småt og låneperioden er kort, ja så er der ingen krav om at stille personlige værdigenstande som sikkerhed for lånet, i tilfælde af at du ikke kan betale det tilbage. Dog skal det nævnes at hvis ikke lånet bliver tilbagebetalt kan det ende hos inkasso.

  Det er helt anonymt

  Dine oplysninger bliver ikke delt med din bank eller offentliggjort på anden hvis. Lånet er en privat aftale mellem dig og udbyderen.

  Du har mere frihed

  Der bliver ikke stillet nogle spørgsmål til hvad lånet skal bruges til, og der er ingen som skal retfærdiggøres overfor. Hvad enten det skal bruges til boligindskud, nyt tøj, en tur i byen, eller en ferie, er du frit stillet til at benytte pengene som det passer dig.

  Der er færre krav

  Udover at der ikke bliver krævet værdigenstande som sikkerhed for lånet, bliver der heller ikke stillet krav til din personlig indtægt eller om hvorvidt du allerede skylder penge andre steder, så længe du ikke er registreret i RKI.

  SMS lån

  Hvor lang tid kan jeg låne pengene?

  Hos os har vi en tilbagebetalingsfrist på 36 måneder, men du kan selvfølgelig tilbagebetale før tid. Det betyder selvfølgelig også at du skal være helt sikker på at du er i stand til at betale lånet tilbage når tilbagebetalingstiden nærmer sig.

  Skulle det trods forventning ikke være muligt for dig at betale tilbage til tiden, kan der forekomme ekstra gebyrer. I nogle tilfælde er vi mere fleksible end andre i forhold til tilbagebetalingen. Hos os kan du altid logge ind og se dine udgifter, samt tilbagebetale lånet. Du vil selv kunne sætte et tempo i din tilbagebetaling. Log ind her og start din tilbagebetaling nu.

  Styr på din økonomi 

  Hvis du måned efter måned mangler penge, er det måske ikke løsningen med et forbrugslån. forbrugslån er ment til situationen hvor du enten akut mangler penge, eller blot har ekstraordinære store enkeltstående udgifter. Hvis dine generelle månedlige udgifter er for høje ift. din indtægt, så se om du kan spare på dine faste udgifter. 

  Nogle af de måder, hvorpå du måske kan spare på dine faste udgifter, er ved at sammenligne priser på mobil- og bredbåndløsninger, du kan f.eks. kigge på bredbånd.dk og finde det billigste bredbånd, eller på mobilabonnement.dk for at sammenligne priser på mobilabonnementer. Selv en besparelse på et par hundrede kroner kan løbe op i flere tusinde kroner om året, og give lidt mere luft i økonomien. 

  Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig

  Hos Folkelånet vurderer vi alle kunder individuelt. Det betyder, at vi på baggrund af dine lønoplysninger og årsopgørelse, som vi modtager fra SKAT, sammen med dine månedlige udgifter og relevante kreditscorekriterier, vurderer dig til et lån eller ej. Dette kan både være mindre eller større end det du har ansøgt. Du vælger selv hvilket beløb du vil låne inden for den kreditramme vi har godkendt dig til, der skal udbetales til din NemKonto.

  Når du ansøger om et lån hos os, kreditvurderer vi dig med det samme. Godkender vi din låneansøgning, skal du blot underskrive med dit NemID. Lånet udbetales normalt indenfor 2 dage. Hvis der ønskes udbetaling af lånet indenfor få minutter, koster dette 149 kr. som fordeles over lånets løbetid og opkræves særskilt. 

  Din månedlig ydelse bliver betalt via det betalingskort du har tilmeldt. Kan ydelsen, uanset årsag, ikke trækkes på kortet udsendes en faktura til din e-mail med betalingsfrist; Straks. Ved udsendelse af faktura pålægges fakturagebyr 35 kr., som opkræves sammen med ydelsen.

  Hvis der ønskes at nedbringe sit lån yderligere, skal dette ske via FIK indbetaling. Du kan se dine betalingsmuligheder på din profil.

  Læs mere om priser og gebyrer her: Prisliste

  Du kan betale tilbage når som helst. Bemærk at hvis du får brug for din 14 dages fortrydelsesret, skal du kontakte os skriftligt på kontakt@folkelaanet.dk

  Hvis du ikke betaler din månedlige ydelse til tiden, bliver der fremsendt rykkerskrivelser med et gebyr på 100,00 kr. pr. rykkerskrivelse. Du vil modtage op til tre rykkere. Hvis ydelsen fortsat ikke bliver betalt, vil inddragelsen herefter overgives til inkasso.

  Står du i en situation, hvor du ikke kan betale din månedlige ydelse, bedes du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt. Vi vil gerne gøre hvad vi kan, for at hjælpe dig i en sådan situation.