Renters rente

Tag et lån hos Folkelånet og slip for renters rente

Er du på udkig efter et lån, men vil gerne undgå at betale renters rente, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Folkelånet tilbyder vi lån mellem 10.000 og op til 50.000 kroner til en fast lav rente. Derudover har vi ikke renters rente på vores lån. Det betyder for dig, at det er billigere at optage et lån, da du slipper for at skal betale yderligere omkostninger end de renter du allerede har på lånet.

Det tager kun få minutter at udfylde vores ansøgningsformular, og alt hvad du skal bruge er dit NemID. Når vi har modtaget din ansøgning, laver vi en hurtig kreditvurdering af dig. Godkender vi dit lån overfører vi pengene til dig, så de er tilgængelige på din konto indenfor få minutter. Der er hurtigt, nemt og sikkert!

Hvad er renters rente?

Det er et begreb man bruger, når den samme mængde penge bliver forrentet flere gange. Renters rente kan både være tilskrevet på lån og opsparinger. Det betyder at du kan få renters rente af den opsparing du har, eller skal betale renters rente af det lån som du har optaget. Har du en opsparing

vil den blive mere værd med renters rente, og omvendt set vil din gæld blive større med renters rente.

Har du enten et lån eller en større sum stående på din konto, er det vigtigt at finde ud af om du har renters rente på beløbet. Har du renters rente på et lån, skal du afbetale mere på lånet, mens du som har renters rente på din konto eller opsparing, har flere penge at gøre med.

Et eksempel

Har ud optaget et lån med renters rente, er det væsentligt for dig, at have øje for det antal af rentetilskrivninger der er i lånebeløbets løbeperiode. Dette har nemlig betydning for, hvad den samlede rentesats er for lånet. Nedenfor har vi opstillet et eksempel på hvad et beløb vil koste dig med og uden renters rente:

Lån med renters rente

 • Du har et lån på 1000 kroner, en rente på 1 procent, en løbeperiode på 12 måneder og skal betale renters rente.

Har du lånt 1000 kroner, skal du betale 1126 kroner tilbage til din låneudbyder.

Lån uden renters rente

 • Du har et lån på 1000 kroner, en rente på 1 procent, en løbeperiode på 12 måneder og skal ikke betal renters rente.

Har du lånt 1000 kroner, skal du blot tilbagebetale 1010 kroner tilbage til din låneudbyder. Låner du et større beløb, har det altså betydning for, hvor stor en udgift det er for dig at optage et lån.

Renters rente

Fordele og ulemper

Fordele ved renters renteDet er en fordel at have renters rente, hvis du har en opsparing eller en konto, hvor der altid står penge på. Har du enten en sådan konto eller en opsparing, vil beløbet så småt stige, uden at du i princippet skal røre en finger.


Ulemper ved renters rente
Der er også ulemper ved renters rente. Renters rente på et lån betyder, at du skal betale flere penge for lånet, end hvis du havde et lån uden renters rente. Du skal altså med et lån med renteres rente forrente beløbet flere gange, og det bliver dermed dyrere for dig.

Få et lån uden renters rente – sådan gør du

Der findes mange forskellige lånetyper. Inden for online lån kender du måske lån såsom et smslån, et hurtig lån, et mobillån eller et forbrugslån? Kært barn har mange navne. Med et online lån hos Folkelånet vil du opleve en nem og hurtig låneproces. Sådan ansøger du om et lån:

 • Først skal du vælge et lånebeløb mellem 10.000 og 50.000 kroner.
 • Herefter skal du udfylde felterne: navn, e-mail og telefonnummer i vores ansøgningsformular og underskrive den med dit NemID.
 • Når du har sendt ansøgning laver vi en hurtig kreditvurdering af dig, ud fra de oplysninger du har givet os adgang til via din e-SKAT.
 • Inden for kort tid vender vi tilbage med et svar på din ansøgning.
 • Godkender vi din ansøgning skal du underskrive lånekontrakten.
 • Godkender vi ikke din ansøgning, vil du få information om det. Det kan skyldes at lånebeløbet er for højt. Er det tilfældet informerer vi dig om, hvilket beløb vi i stedet kan tilbyde dig.

Slip for renters rente og at stille økonomisk sikkerhed

Når du låner hos Folkelånet, slipper du for at optage et lån med renters rente. Det betyder for dig, at det er et billigere lån som du kan betale hurtigere tilbage. Når du låner penge hos os, slipper du også for at skulle stille økonomisk sikkerhed for lånet. Når du skal stille økonomisk sikkerhed skal du have noget af større værdi, som du kan stille som sikkerhed for det lån du optager. Låner du penge hos en låneudbyder hvor du skal stille økonomisk sikkerhed, er der mindre chance for at lånet går igennem. Lån penge hos os, og få større chance for at låne penge, da du ikke skal kunne stille økonomisk sikkerhed for lånet.

Få styr på dine lånevilkår

Når du skal optage et lån, er det vigtigt at du har styr på de lånevilkår som de forskellige låneudbydere tilbyder.
Der er mange forskellige typer lån på markedet, som alle har hver deres lånevilkår. Disse lånevilkår har stor betydning for blandt andet hvilke omkostninger der er forbundet med lånet. Andet så som låneperiode, aldersgrænse og lånebeløb er også forskelligt alt efter hvor du vil låne penge henne.

Renters rente

Lånevilkår hos Folkelånet

Som hos alle andre låneudbydere, har vi nogle krav til vores låntagere. Vi har sat disse krav for at sikre, at du som låntager ikke ender i en mulig dårlig økonomisk situation. Se vores lånevilkår nedenfor:

 • Man skal være minimum 21 år
 • Man skal have et dansk CPR-nummer
 • Du skal have en folkeregisteradresse
 • Du skal have en aktiv e-mail adresse
 • Have et dansk telefonnummer
 • Have en dansk bankkonto
 • Give adgang til e-skat

Vil du vide mere kan du læse vores lånevilkår eller vores ofte stillede spørgsmål her.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvornår modtager jeg pengene?
Når du har sendt din ansøgning og vi har godkendt den, går der få minutter før du modtager pengene på din konto.

Hvor stor en kredit kan jeg få?
Hos Folkelånet er vores maksimale lånebeløb 50.000 kroner. Vi vurderer alle vores kunder individuelt. Det betyder, at vi på baggrund af dine lønoplysninger og årsopgørelse som vi modtager fra e-SKAT, sammen med dine månedlige udgifter og relevante kredit score kriterier giver dig et kreditbeløb. Dette kan både være mindre eller større end det du har ansøgt om og du vælger selvfølgelig selv hvor meget af det der skal udbetales til din konto.

Hvad er en minimumsbetaling?
Minimumsbetalingen er den månedlige rente, som du skal betale for at opretholde din kredit hos Folkelånet. Minimumsbetalingen udgør 12,5% af lånebeløbet og skal betales hver måned. Såfremt du ikke betaler minimumsbetalingen forfalder hele din kredit til betaling.

Kan jeg forhøje mit lån?
Hvis du allerede har et lån hos os, kan du ikke forhøje din kredit. Vil du gerne have et højere lån, skal du sørge for at afbetale lånet. Når lånet er afbetalt kan du på ny ansøge om et lån hos os.