Om Os

Om Folkelånet

 

Folkelånet.dk er en dansk ejet låneudbyder, som kan tilbyde lån fra 10.000 til 50.000 kroner til personer med et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse. For at sikre os en ansvarlighed under låneprocessen, så foretager vi os en individuel kreditvurdering af alle ansøgere før lånet bliver udbetalt.

Det er både i din og vores interesse at lånene bliver betalt rettidigt. Du kan læse mere om vores ansvarlighed her.

Hvem kan låne?

Hos Folkelånet har vi visse krav, som skal opfyldes før du kan ansøge om et lån. Disse krav er for sikkerhedsmæssige årsager, både for din skyld, men også for vores skyld. Et af de grundlæggende krav er, at du skal være fyldt 21 år før du kan tage et lån. Vi mener at man er ansvarlig nok til at kunne tage et lån, når man er fyldt 21 år. Når du er fyldt 21 år, så kan du have styret din egen økonomi i et par år, og dermed fået en god forståelse for økonomi. Hos Folkelånet mener vi derfor, at du er ansvarlig nok til at kunne tage et lån og tilbagebetale det til tiden.

Vi kan alle komme ud i en situation, hvor du bliver ramt af uforudsete udgifter, eller lignende, og her vil Folkelånet hjælpe dig. Vi stiller ikke spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene på. Skal du have en ny computer eller bare lidt større økonomisk frihed, så kan vi tilbyde dig mellem 10.000-50.000 kroner.

Hvem står bag Folkelånet?

Folkelånet.dk er et brand som er under Finans 247 ApS og som er underlagt Finanstilsynet og dertil gældende love. Folkelånet er et dansk firma og vores moderselskab Finans 247 ApS er også dansk. Vi er et dansk firma med masser af erfarne og rutinerede kræfter indenfor låneverden. Folkelånet består af dygtige og ambitiøse personer. Disse personer sørger for, at du kan tage et dansk lån og få den kundeservice du fortjener. Vi står altid til rådighed til, at hjælpe dig.

Hvis du har et spørgsmål eller har brug for hjælp, så kan du altid kontakte os. Vi står til rådighed via telefon, e-mail og chat. Vi bruger gerne lidt ekstra tid på dig, for at give dig den helt rigtige service og vejledning.