Om Os

Folkelånet.dk er en dansk ejet låneudbyder, som kan tilbyde lån fra 10.000 til 50.000 kroner til personer med et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse. For at sikre os en ansvarlighed under låneprocessen, så foretager vi os en individuel kreditvurdering af alle ansøgere før lånet bliver udbetalt.

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, så foretager vi disse kreditvurderinger, da det er vigtigt for os, at du ikke låner mere end du kan betale tilbage. Hos Folkelånet går vi meget op i, at vi tilbyder de mest ansvarlige og mest forsvarlige lån til vores kunder.

Det er både i din og vores interesse at lånene bliver betalt rettidigt. Du kan læse mere om vores ansvarlighed her.

Vores kunder har højeste prioritet hos Folkelånet. Når man låner penge, er det vigtigt med gennemsigtighed og at der er rigtige mennesker bag. Vi er i markedet for at løse et reelt problem med korte kreditter hos danske forbrugere, som står med en pludselig uforudset udgift og mangler en kort mellemfinansiering.

Siger Mads Dahlerup, Co-Stifter i Finans 247 ApS

Hvem kan låne?

Hos Folkelånet har vi visse krav, som skal opfyldes før du kan optage et lån. Disse krav er for sikkerhedsmæssige årsager, både for din skyld, men også for vores skyld. Et af de grundlæggende krav er, at du skal være fyldt 21 år før du kan tage et lån. Vi mener at man er ansvarlig nok til at kunne tage et lån, når man er fyldt 21 år. Når du er fyldt 21 år, så har du styret din egen økonomi i et par år, og dermed fået en god forståelse for penge og økonomi. Hos Folkelånet mener vi derfor, at du er ansvarlig nok til at kunne tage et lån og tilbagebetale det til tiden.

Folkelånet er til dig som er 21 år eller derover, som enten er studerende eller har et arbejde. Vi kan alle komme ud i en situation, hvor man er ramt økonomisk hårdt og her vil Folkelånet hjælpe dig.

Folkelånet stiller ingen spørgsmål til hvad du skal bruge pengene på, derfor behøver du ikke at stille sikkerhed til lånet. Skal du have en ny computer eller bare lidt større økonomisk frihed, så kan vi tilbyde dig mellem 10.000 og op til 50.000 kroner. Hos Folkelånet tilbyder vi et online lån som er nemt, hurtigt og sikkert. Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, når du skal tage et lån.

Hvem står bag Folkelånet?

Folkelånet.dk er et brand under Finans 247 ApS, som er registreret hos Finanstilsynet vedrørende lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme § 34, stk. 2. Finans 247 ApS er også medlem af Dansk Kredit Råd. Så hos os, får du den sikrest mulige låneaftale.

Folkelånet er et 100% dansk firma og vores moderselskab Finans 247 ApS er også 100% dansk. Vi er dansk firma med masser af erfarne og rutinerede kræfter indenfor låneverden. Folkelånet består af dygtige og ambitiøse personer. Disse personer sørger for, at du kan tage det perfekte danske lån og få den kundeservice du fortjener. Vi står altid til rådighed til, at hjælpe dig.

Hvis du har et spørgsmål eller har brug for hjælp til at tage et lån, så kan du altid kontakte os. Vi står til rådighed på telefonen og Email. Vi bruger gerne lidt ekstra tid på dig, for at give dig den helt rigtige service og vejledning.

Du kan kontakte os her:
Email: kontakt@folkelaanet.dk

Tlf: +45 70 50 50 10

Vi svarer indenfor 24 timer i hverdagene.

Adresse: Kristianiagade 1, 2100 København Ø

CVR-nummer: 38143824

Registrerings- og kontonummer: 7134 – 0001042621