Mobillån

Mobillån

Ansøg om et mobillån via din telefon hos os

Har du brug for et mobillån? Så er du havnet det rigtige sted. Hos folkelånet.dk kan du låne fra 10.000 kr. til 50.000 kr. på få minutter ved hjælp af din mobil. Vi kræver ingen dokumentation og du behøver ikke stille sikkerhed for din kredit hos os. Det eneste du skal bruge er dit NemID, så overfører vi dit lån til din konto. Det har aldrig været nemmere at lån penge online. Du vælger først størrelsen på dit lån, hvorefter du udfylder en kort ansøgningsformular og underskriver låneaftalen med NemID. Hvis du bliver godkendt, udbetaler vi lånet inden for få minutter.

Fordele ved at tage et mobillån

Der er flere fordele ved at tage et mobillån, og vi vil vise dig, hvorfor et mobillån har en masse fordele. Der er mange låneudbydere der tilbyder mobil lån, derfor kan det også være svært, at finde ud af hvilket lån du skal vælge. Vi står klar til at rådgive dig, så du er klædt bedst muligt på, når det kommer til at tage et mobillån. Nedenfor har vi lavet en liste over de fordele der er ved, at tage et mobillån hos os:

  • Det tager kun få minut at ansøge om et lån
  • Du får svar på din ansøgning inden for få minutter
  • Du modtager pengene på din konto indenfor få minutter, hvis din ansøgning bliver godkendt
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Ingen skjulte renter

Udover disse gode fordele, så giver vi dig også muligheden for at tjekke op på din kredit, ved at logge ind. Ved at kunne logge ind, så kan du se hvor meget du skylder og hvornår din næste betaling forfalder. Herunder giver vi dig også muligheden for at betale på flere måder f.eks. med kreditkort, Mobile Pay eller en bankoverførsel. Dette giver dig muligheden for at kunne betale tilbage nemt og hurtigt.

Mobillån med NemID

Står du og mangler penge? Så kan det være meget nemmere, at ansøge om et lån via din mobil hos os, i stedet for at du skal kontakte din bank. Rigtigt mange mennesker i Danmark har en smartphone, og dermed også mere eller mindre konstant adgang til internettet og online ydelser. Vi vil gerne gøre det nemt for dig, at få et ekstra økonomisk råderum, hvis du står i en situation, hvor du har brug for det.

Vi blander os ikke i dit privatliv, så du skal ikke regne med at vi vil våge over dig, når du har taget et mobillån hos os. Det eneste vi ønsker er, at du har en god forståelse for, hvad det betyder at tage et mobillån af den størrelse som folkelånet.dk tilbyder. Har du nogen spørgsmål, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, og få svar på det du brænder inde med.

mobillån

Optag et mobillån hos Folkelånet.dk – det er billigere og mere sikkert

Et mobillån skal ikke tages så bogstaveligt som det måske lyder. Det er egentligt samme type lån du ansøger om, det vil sige et lån, der har en løbetid på maks. 36 måneder. Når vi taler om mobillån, taler vi om, at du har muligheden for at optage et lån hos Folkelånet via din mobil. Takket være nutidens teknologi, og det faktum at 78% af de voksne danskere har i dag en smartphone, så er du ikke længere afhængig af, at være i nærheden af en stationær eller bærbar computer, for at kunne tage et lån hos os.
For at tage et lån hos os, er det eneste du skal bruge: din mobil der enten har data eller wifi-adgang og dit NemID. Har du de to ting, kan du ansøge direkte fra din mobil om et lån hos os.

Hos Folkelånet tilbyder vi som sagt lån fra 10.000-50.000 kr. Der skal selvfølgelig være overensstemmelse mellem, hvor meget du ønsker at låne, og hvilke muligheder du har for at kunne tilbagebetale det fulde beløb inden for 36 måneder. Dette er for at beskytte dig som låner.

Brug lånet til hvad du ønsker

Når du har fået dit mobillån ind på kontoen er pengene 100% dine til at råde over. Vi kommer ikke til at blande os i, om du bruger dit mobillån på nye møbler, en ny telefon eller en rejse. Det er helt op til dig. Du har med andre ord helt frie hænder. Det vigtigste for os, er at du overholder dine betalinger. Det sparer dig nemlig unødvendige renter, og sparer dig altså i sidste ende penge.

Mobillån

Samme oplevelse som et forbrugslån

Låneansøgningen, og låneprocessen er præcis den sammen på vores hjemmeside uanset om du er landet på kviklån, mobillån, hurtig lån eller en helt anden side. Derfor gælder det gamle ordsprog: kært barn har mange navne, også i denne situation. På alle vores sider kan du ansøge om et lån fra 10.000 op til 50.000. Du kan være sikker på, at vi nok skal kreditvurdere dig grundigt, og vi vil ikke give dig et højere lån, end hvad du har mulighed for at tilbagebetale som din nuværende økonomiske situation ser ud.

Krav for at låne hos Folkelånet

For at optage et mobillån må du ikke være registreret i RKI, være minimum 21 år og stille minimal sikkerhed. For en ganske almindelig voksen person, er det altså ikke noget problem at ansøge, samt blive godkendt. Du kan læse meget mere om, hvilke krav vi har til vores låntagere under vores lånevilkår.

Mobillån

Kan jeg låne, hvis jeg er i RKI?

Hos Folkelånet.dk tager vi ansvar overfor vores potentielle låntagere. Derfor vil vi ikke låne ud til nogen der står i RKI. Når man er listet i dette register, betyder det som oftest, at man har flere misligholdte lån. Derfor vil det være uansvarligt og i strid med vores tankegang, at låne penge ud til dig. Dine muligheder for at låne penge bliver altså stærkt begrænset når du står i RKI. Derfor er det bedre, at du søger hjælp til at nedbringe din gæld hos nogen der har forstand på netop dette. Der er flere steder, hvor du kan få mere klarhed over dine muligheder for at nedbringe din gæld, og komme ud af RKI.

Hvor gammel skal man være for at optage et mobillån?

Hos os har vi få krav til vores låntagere. Et af de krav vi ikke går på kompromis med er dog, at vi ikke giver lån til unge under 18 år. De fleste statistikker viser nemlig, at mange unge ender som dårlige betalere. Der er nemlig forskel på at være gammel nok til at låne, og dét at være voksen nok til at låne. Vi har ikke lyst til at bidrage til statistikken med dårligere betalere. Så derfor skal du minimum være 21 år, før du kan tage et lån via Folkelånet.dk. Når du er 21 år, har du fået mere styr på din privatøkonomi. Du er måske flyttet hjemmefra, og har lært at stå på egne ben, så derfor mener vi at unge på 21 og derover, er mere ansvarlige låntagere end unge under 21 år.

Er et mobillån gratis?

I dag vil det være svært at finde et lån, som er gratis. Selvom der ikke er et oprettelsesgebyr på lånet, så er der stadig renter der skal betales ud over dit lån. Ved hjælp af vores låneberegner på Folkelånet.dk, kan du se hvad det søgte lån vil koste.

Hvornår bliver et lån udbetalt?

Når du får et lån hos Folkelånet.dk, får du efter du er blevet kreditvurderet dit lån udbetalt hurtigst muligt. Det skyldes, at vi gør hvad vi kan for at få overført pengene hurtigst muligt. Der kan være forsinkelser når man skal overføre fra bank til bank. Ansøger du om et lån i weekenden eller på helligdage, vil du ligeledes få pengene udbetalt hurtigst muligt. Det er nemlig vigtigt for os, at du får pengene på din konto så hurtigt som overhovedet muligt.