lån uden sikkerhed

Leder du efter online lån uden sikkerhed?

Det er ikke altid at man har brug for svimlende høje beløb for at kunne gøre sine drømme til virkelighed. Nogle gange kan det klares med et par tusinde, og så er det godt at der findes alternativer til store banklån. Det kan for eksempel være at du bare står og har brug for lidt ekstra kontanter til juleindkøb. Eller måske er du på ferie og er løbet tør på den sidste del af rejsen. Et lån uden sikkerhed, er hurtigere og nemmere.

I alle tilfælde kan det være praktisk at undgå alle de krav og alt det papirarbejde der er forbundet med at skulle ansøge om kredit. Hos Folkelånet.dk stiller vi kun meget få krav til et hurtigt lån, og du behøver heller ikke stille nogen sikkerhed.

Lån uden sikkerhed i ansøgningsformularen til højre.

Hvad betyder lån uden sikkerhed?

Er lån uden sikkerhed betyder ganske enkelt at du ikke skal stille garanti for dit lån. Det gør man ved at sætte sine personlige værdigenstande som garanti for at man betaler lånet tilbage.

Sikkerhed for lån er typisk forbundet med større lån der bliver taget igennem banken. For eksempel hvis du skal have et lån til nyt hus eller bil, kan banken kræve disse ting som sikkerhed for lånet.

Hvor lang tid kan man låne i uden sikkerhed?

De fleste lån uden sikkerhed er lavet sådan at de skal betales tilbage hurtigt igen. Sådan minimerer udbyderne nemlig risikoen for at de ikke får pengene tilbage.

Hos Folkelånet.dk stoler vi på vores kunder, og har derfor tænkt lidt anderledes. Vi tilbyder en låneperiode på 36 måneder, så du har tid til at planlægge tilbagebetalingen. Husk, du kan altid betale tilbage før.

Lån uden sikkerhed – vi lover at det er helt sikkert

Selvom kravene for at du kan tage et lån hos os er få, prøver vi alligevel at sikre os på nogle måder. En af de måder er at vi benytter os af NemID, så vi ved hvem du er. Det beskytter også dig som forbruger, da det er svært for svindlere at bruge din identitet.

Hvad betyder et gratis lån

Når økonomien er stram, kan man let lokkes til et hurtigt lån, der “næsten” er gratis. Lånefirmaerne, der udbyder gratis lån, gør det som en del af en markedsføringsstrategi. Du låner pengene gratis første gang, men det vil dog koste en del ved næste lån. Du skal derfor ikke blot tjekke “det samlede tilbagebetalingsbeløb”, men også de services og fremtidige omkostninger der vil være, hvis du bliver kunde i pågældende virksomhed. Alle lån er gæld, så det er vigtigt, at processen fra ansøgning til indfrielse er så problemfri og serviceorienteret som muligt.

Lån uden sikkerhed

Hos Folkelånet.dk har vi givet dig muligheden for hurtigt at optage lån uden at skulle stille sikkerhed. At “stille sikkerhed” betyder, at du bruger ejendom eller lignende som pant for dit lån. De færreste med en ustabil indtægt, nyuddannede eller unge mennesker, kan opfylde den slags krav. Samtidig er det også den gruppe, der kan have mest brug for et lån. Når man går fra studieliv og en billig tilværelse, kan det være svært at omstille sig til en “voksenøkonomi” med færre rabatter og flere udgifter. Her kan et gratis lån være attraktivt. Der skal du dog være opmærksom på, at der kan være skjulte udgifter. Derudover kan lån nr. to ved samme virksomhed, kan være markant dyrere, end hvis du vælger en virksomhed som Folkelånet.dk, der har fast rente.

Lån uden sikkerhed – hvilke informationer skal vi bruge?

En anden måde er vores grundige kreditvurdering at vores kunder. Vi låner ikke ud til nogen, med mindre de har en realistisk mulighed for at betale tilbage. Derfor skal du være fyldt 21 år for at kunne låne hos os, og ikke være registreret i RKI eller andre debitorregistre.

Vi låner penge nemt, hurtigt og sikkert

Nemt og hurtigt skal det være i dagens verden. Og når det er så nemt at handle på nettet, hvorfor skulle det ikke også være nemt at låne penge? Fordi vi ved at din tid er dyrebar, har vi gjort det sådan at du ikke skal bruge så meget af den på at fylde lange ansøgninger ud til lån uden sikkerhed.

Hvordan tilbyder vi lån uden sikkerhed?

Vi stiller nemlig kun meget få krav til dig som forbruger. Du skal blot oplyse om dit NemID, Nem-Konto, dine personlige oplysninger og din økonomiske situation. Det er ikke bare ansøgningen der er hurtig og nem. Så snart du har udfyldt den går der ikke lang tid før du har svaret og ved hvor meget du kan låne.

Lån penge uden sikkerhed til hvad du har brug for

En af grundene til at banken tit vil vide hvad du skal bruge et lån til er fordi de gerne vil have en sikkerhed. Som nævnt kræver vi ingen sikkerhed, og det betyder også at vi ingen spørgsmål har til hvad pengene skal bruges til.

Hvor meget skal du så af med?

Fordelene stopper ikke ved de få krav, den hurtige låneproces og den hurtige udbetaling – selve renten er nemlig også fantastisk! Mange lån uden sikkerhed har nemlig den ulempe at renterne er tårnhøje for at dække udbyderens risiko.

Vi stoler på vores proces for kreditvurdering, og dig som kunde, til at lave en meget mere fordelagtig ordning. Renten er derfor kun på 12.5%, og så har du friheden til at følge dine drømme.

Et par gode råd

Når man tager lån er der altid nogle ting man skal være opmærksom på. For det første er det godt altid at læse låneaftalen grundigt. For det andet skal man være forsigtig når man lægger budget. Mange kan nemlig gå hen og blive lidt for optimistiske hvad angår indtægter og udgifter.

Sidst men ikke mindst skal man spørge sig selv om et bestemt indkøb nu også er nødvendigt. Nogle gange kan vi alle blive grebet af øjeblikket og lave impulskøb. Når det så er sagt er vi sikre på at din oplevelse med Folkelånet.dk bliver positiv. Send os en ansøgning i dag og hør hvad vi kan gøre for dig!

Så skynd dig ind og lav din låneansøgning her.