Lån penge nu – Det er nemt og hurtigt hos os

Lån penge hurtigt og sikkert

15.000 kr. 25.000 kr. 35.000 kr. 45.000 kr.
 • Samlet kreditbeløb: {{product.cleanAmount | toDkk}} henter...
 • Fast Debitorrente: {{product.interest | toPercantage}} henter...
 • ÅOP: {{product.aop | toPercantage}} henter...
 • Månedligt Administrationsgebyr: {{product.administrationFee | toDkk}} henter...
 • Månedlig ydelse*: {{product.monthly | toDkk}} henter...
 • Samlede kreditomkostninger: {{product.creditcost | toDkk}} henter...
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: {{product.totalpayable | toDkk}} henter...
 • Løbetid {{installments}} måneder henter...
 • *Pengene bliver udbetalt til din NemKonto indenfor 2 dage efter godkendt ansøgning

  **Bemærk! Renterne tilskrives dagligt og den månedlige ydelse kan derfor variere efter antallet af dage i den pågældende måned. Den viste ydelse er beregnet ud fra en gennemsnitsberegning af en periode på {{installments}} mdr. Oprettelsesgebyr: {{ product.establishmentFee | toDkk }} Henter... Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

  Flere tusinde kunder tager ikke fejl

  Det bedste lån jeg nogensinde har fået
  Det bedste lån jeg nogensinde har fået håber at kunne låne mere i fremtiden :)”

  Dean Nielsen –  2. feb. 2021

  Lån penge med god samvittighed

  Er du på udkig efter et lån, er du kommet til det rigtige sted. Hos Folkelånet tilbyder vi lån mellem 10.000 og 50.000 kroner. Lån penge hos os og undgå at skulle igennem en lang og besværlig låneproces. Det tager kun få minut at udfylde vores ansøgningsformular, som skal underskrives med NemID.

  Penge på kontoen til lige det du står og mangler

  Måske vil du gerne optage et lån, fordi der pludselig er opstået uforudsete udgifter som du ikke har mulighed for at betale. Det kan også være, at du gerne vil låne penge til lidt selvforkælelse i form af for eksempel en ferie. Måske vil du gerne købe nye møbler til din lejlighed, en ny computer, nyt tøj eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange. Lån penge hos Folkelånet til lige det du står og mangler. Ligegyldigt hvad grunden er til at du gerne vil optage et lån, kan det lade sig gøre hos os. Vi blander os ikke i, hvad du vil bruge dit lån til. Vi mener nemlig, at du skal have friheden til at vælge hvad du vil bruge pengene på.

  lån penge

  Lån penge nu og her

  Lån penge hos os og få pengene udbetalt hurtigst muligt. Når du ansøger om et lån hos os, kan du vælge straksudbetaling og dermed vil du modtager pengene på din bankkonto indenfor få minutter. Det eneste det kræver er, at din låneansøgning bliver godkendt. Vi har gjort låneprocessen hos os så kort som overhovedet muligt. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan ansøge om et lån hos os og få svar på din ansøgning. Låner du penge i banken skal du igennem en lang og besværlig låneproces, hvor du skal til møde med din bankrådgiver. Sammen skal I gennemgå din økonomiske situation. Her skal du forklare hvordan du vil betale lånet tilbage, og hvad du vil bruge pengene til. Låner du i stedet penge hos os, får du hurtigt penge på kontoen, og slipper for at vente til næste lønningsdag.

  Sådan låner du penge

  Når du skal ansøge om et lån hos os, skal du først vælge det beløb du ønsker at låne. Du kan låne mellem 10.000 og 50.000 kroner. Når du har valgt lånebeløbet, skal du udfylde en kort ansøgningsformular, hvor du skal skrive dit CPR-nummer, dit telefonnummer og din e-mail adresse.
  Herefter skal du underskrive din ansøgning med dit NemID. Når du har underskrevet din ansøgning, laver vi en hurtig kreditvurdering af dig. Det tager kun få minutter fra vi laver en kreditvurdering af dig, til du får svar på din ansøgning. Godkender vi din låneansøgning, skal du underskrive låneaftalen med dit NemID. Herefter går der få minutter før du modtager pengene på din konto.

  Ansøg om et lån online

  Der findes mange forskellige låntyper på markedet når man vil låne penge. Du kender dem måske som et smslån, kviklån, mobillån eller et hurtig lån. Kært barn har mange navne. Fælles for alle lån er, at de er nemme og hurtige at optage.
  Når du skal ansøge om et lån hos os, skal du bruge vores online platform. Hele låneprocessen foregår online. Det betyder også, at du når og hvor som helst kan ansøge om et lån hos os. Såfremt du er godkendt til et lån, så vil du indenfor få minutter modtage pengene på din konto.

  Lån uden at stille økonomisk sikkerhed

  Lån penge hos os og slip for at skulle stille økonomisk sikkerhed for det lån, du optager hos os. Når du skal stille økonomisk sikkerhed, skal du stille sikkerhed i eksempelvis dit hus, din bil eller andet af større værdi.
  Låner du penge hos banken kræver de, at du stiller økonomisk sikkerhed for det lån du optager hos dem. Det betyder også, at der er mindre sandsynlighed for, at banken låner dig penge. På samme måde er der større sandsynlighed for, at vi låner dig penge, fordi at vi ikke kræver at du skal stille økonomisk sikkerhed for det lån, som du optager hos os.

  Er du opmærksom i din søgning efter et lån, vil du opleve at der er stor forskel på hvad renten og omkostningerne er på de forskellige lån. Når du er på udkig efter et lån, skal du sørge for, at se om låneudbyderen har en fast eller variable rente – det har nemlig stor betydning for dit lån.

  For dig betyder det, at du igennem hele låneperioden har den samme rente på dit lån. Låner du hos en låneudbyder der har en variable rente, er du ikke sikker på om renten pludselig stiger. Stiger renten på dit lån, vil omkostningerne på dit lån naturligvis blive højere, og det betyder at du har færre penge at gøre med hver måned.

  Din sikkerhed er vigtigt for os når du låner penge

  Vi er en låneudbyder der har stort fokus på vores låntageres sikkerhed. Man hører ofte om folk der er ude for identitetstyveri og ender i en dårlig økonomisk situation. Det har vi prøvet at undgå hos Folkelånet. For os er det vigtigt, at din sikkerhed er i top. Derfor bruger vi NemID som digital underskrift på vores lån. Det betyder, at du skal underskrive din låneansøgning og låneaftale med dit NemID. På den måde kan vi sikre os, at der ikke er andre end dig selv, som har mulighed for at optage et lån i dit navn.

  Vi vil gøre alt for, at der ikke er nogen der misbruger din identitet og dine private oplysninger.
  Derfor sørger vi også for, at dit lån ender det rigtige sted. Dit lån være tilkoblet din NemKonto. Godkender vi dit lån, overfører vi pengene direkte til din NemKonto.

  Laan penge

  Lån penge hurtig og ansvarlighed

  Hos Folkelånet har vi nogle anbefalinger til dig, hvis du står og overvejer at tage et hurtig lån. Vi anbefaler aldrig, at du tager et lån, for at betale af på et andet. Vi anbefaler til gengæld, at du kan få et lån, hvis du har fået uforudsete udgifter, eller hvis du har brug for startkapital til et projekt. Det vigtigste med denne type lån er, at du overvejer, hvad du vil bruge pengene på. Samtidig også at du ved hvordan, du bruger dem, så du når dit mål.

  Et hurtig lån kan åbne mange døre, og bruger du det rigtigt, kan du opnå rigtig meget med en lille sum penge. Derfor skal du altid vide, hvor du er på vej hen, og vide at pengene skal betales tilbage, næste gang du får penge på kontoen.
  Vælger du at tage et hurtigt online lån hos Folkelånet, blander vi os aldrig i, hvad du bruger pengene til.

  Det er nemlig kun dig, der ved, hvad der er vigtigt for din økonomi. Så har du en drøm om en ferie? Har du fået en meget stor elregning? Eller skal du bruge en ny opvaskemaskine? Så kan du nemt låne penge af os. Vi stoler på, at I selv ved bedst, og vi stoler på, at vores lån kan giver jer gode muligheder. Her skal du ikke have lange samtaler med bankrådgiveren. Her stiller vi ingen spørgsmål. Det har aldrig været nemmere.

  Lav et budget inden du låner penge

  Vi vil altid opfordre dig til at lægge et budget inden du optager et lån. På den måde kan du få et overblik over din økonomiske situation. Lægger du et budget kan du sikre dig, at du ikke låner mere end hvad du i princippet har behov for, eller har mulighed for at betale tilbage. Du skal sørge for at være opmærksom på følgende når du laver et budget:

  1. Være realistisk med hvad du sætter af til de forskellige poster (sæt hellere mere af end mindre)
  2. Tag højde for uforudsete udgifter (så er du sikret hvis uheldet skulle være ude)
  3. Inkludere forsikringer, frisør, tandlæge osv. (på den måde undgår du at blive ruineret en måned)

  Hvor mange penge kan du låne?

  Hos Folkelånet.dk kan du låne mellem 10.000 og 50.000 kroner, til en fast lav rente til lige det du står og mangler. Ligegyldigt hvor du vil låne penge, skal du betale en rente på dit lån. Vores rente er fast gennem hele låneperioden. Det er en fordel for dig, da du derved ikke skal være bange for at renten pludselig stiger i din afdragsperiode.

  Hvad hvis du skal låne mere?

  Du kan se dine muligheder inde på din profil. Log ind her og se om du kan låne mere i dag.

  Er du gammel nok?

  Dansk lov siger at man skal være myndig, det vil sige være fyldt 18 år, for at kunne optage et lån. Men ifølge offentlige statistikker er unge mennesker ikke de bedste til at styre deres økonomi og ender ofte i gæld. Hos Folkelånet har vi derfor besluttet at minimumsalderen for at låne hos os skal være 21 år.

  Er der andre krav?

  Som udgangspunkt låner vi ikke til folk der ikke kan betale tilbage, hvilket er hvorfor du skal have fast indtægt. For at kunne låne skal du have bopæl Danmark, samt et mobilnummer og en e-mailadresse vi kan nå dig på.

  Personer der er registeret i RKI anses som dårlige betalere, fordi de har et eller flere misligholdte lån. Vi tilbyder ikke lån til personer der er registeret i RKI. Hvis du er registeret i RKI, opfordrer vi dig i stedet til at nedbringe din gæld, så du kan komme ud af RKI. Når du er ude af RKI registeret, er du velkommen til at ansøge om et lån hos os på lige fod med alle andre.

  Vi har ingen skjulte gebyrer eller renter. Når du ansøger om et lån hos os, kan du se i vores låneberegner hvad det koster at optage lånet og hvor meget du skal tilbagebetale i renter. Det er vigtigt for os, at du får alle de nødvendige oplysninger, inden du tager lånet. Vi ønsker nemlig at du skal være klædt så godt på som overhovedet muligt, når du optager et lån hos os.

  For lang tid til næste løn? Lån penge her

  Du kigger på din konto, så på kalenderen, så tilbage på din konto, og så tilbage på kalenderen igen. Der er alt for lang tid til næste løn, og det her kan ikke vente. Hvad har du af muligheder? Vi hjælper dig gerne her hos Folkelånet.dk

  Hurtig lån

  Mangler du penge hurtigt? Lån penge billigt her

  Vi står ind imellem og mangler lidt ekstra penge til at få det hele til at løbe rundt. Det kan ofte være små summer, der mangler, men det kan være svært at låne penge af familie og venner. Derfor tilbyder vi hos Folkelånet et online lån, der er næsten lige så godt.

  Lån penge hos os og få allerede pengene på din NemKonto inden for minutter. Og så kan du være sikker på at slippe for højere renter og dyre oprettelsesgebyrer. Samtidig laver vi en sikker plan til afbetaling, og du er ude af dit lån igen efter 12 måneder eller før, hvis du har pengene inde. Det er et online lån, som du selv tilpasser dine behov, og som du derfor kender til bunds. Du kan hele vejen igennem din låneproces se, hvad lånet vil koste dig, og du kan se, hvor meget du skylder. Det er derfor fuldstændigt gennemsigtigt, og der kommer ingen skjulte gebyrer på.

  Lån penge billigt og hurtigt - Hos Folkelånet tænker vi på dig

  Der er næsten lige så mange grunde til at mangle penge, som der er mennesker. Derfor har du naturligvis også en individuel grund til at låne penge. Hos Folkelånet skal du ikke sidde til samtale og forklare, hvorfor du mangler penge, eller hvad du vil bruge dem på. Du skal blot udfylde vores ansøgningsformular, og så har du penge på din konto. Vi ved, at der altid er en god grund til at låne penge, og vi vil i virkeligheden bare gerne hjælpe dig videre økonomisk. Derfor stiller vi hverken spørgsmål, eller beder dig om at stille sikkerhed. Det vigtigste er derfor, at du har mulighed for at komme videre, på den måde du har brug for

  Lån penge billigt, hurtigt og sikkert

  Når du vælger at låne penge hos Folkelånet, kan du gøre det med en god fornemmelse i maven. Vi er faktisk et af de bedste og en af de mest ansvarlige låneudbydere på markedet. Det er vi, fordi vi er en danskbaseret låneudbyder, der arbejder under dansk lånelovgivning. Det vil sige at vi forholder os til lånernes rettigheder, og altid har deres interesser for øje. Samtidig arbejder vi sammen med NemID, et samarbejde, der garanterer, at dine personoplysninger er sikre. Du er derfor den eneste, der kan tage lån, eller ændre lån i dit navn. Samtidig kan der ikke foregå anden form for fusk med dine personoplysninger.

  Derudover har vi arbejdet hårdt for at gøre din låneoplevelse til en positiv oplevelse for dig. Det har vi gjort ved at sikre, at du hele vejen igennem ansøgningsskemaet kan se hvad dit lån vil koste dig i alt. Du har derfor overblik over lånets pris, hvornår du skal betale tilbage, og du kan justere lånets størrelse derefter. Samtidig får du, når du har oprettet et lån, adgang til din egen side på Folkelånet, hvor du kan se hvor meget du mangler at betale.

  Herinde kan du også vælge at betale dit lån af tidligere, hvis det er det du har lyst. Det er nemt og hurtigt med Visa eller kontooverførsel. Du kan derfor tilpasse dit lån, som det passer dig. Lån penge billigt hos Folkelånet, og vælg den ansvarlige løsning.

  Lån penge gratis - Er det muligt?

  Det er nærmest en drøm at kunne lån penge gratis, og denne drøm kan næsten opfyldes hos Folkelånet. Vi siger ikke, at du kan lån penge gratis – men vi er oprigtige og gennemsigtige omkring de omkostninger, der medfølger et lån. Du kan derfor næsten lån penge gratis, når du benytter Folkelånet som din primære låneudbyder. Ingen tilbyder at lån penge gratis, men hos Folkelånet.dk undgår du skjulte gebyrer og ubehagelige overraskelser. Ansøg i vores formular til højre, og se hvor nemt og billigt det er.
  Hos Folkelånet ønsker vi i særdeleshed at være gennemsigtige, når det kommer til videre kommunikationen af de omstændigheder, der knytter sig til vores lån. Derfor skal du aldrig være i tvivl om, hvad du egentligt skal betale, når du optager et lån. Du kan nærmest lån penge gratis her hos Folkelånet. Først og fremmest vedrører denne gennemsigtighed vores lån, som her vil forklares.

  Lån penge hurtigt og nemt - Hvad er et lån hos Folkelånet?

  I Danmark er der efterhånden mange slags typer af hurtige lån, og flere af dem bliver kaldt noget forskelligt. Hos Folkelånet.dk tager vi det bedste fra traditionelle og nye former for lån. Dette giver dig maksimal frihed med hurtig udbetaling, lave renter og lang løbetid.

  Lån penge - Find ud af hvor meget du kan låne

  Med Folkelånet.dk kan du låne helt op til 50.000 kroner. Så er det lidt ekstra du skal bruge til noget nyt tøj, så kan du låne penge hurtigt og nemt her. Skal du bruge mere, kan det også sagtens ordnes. Dog afhænger det præcise beløb af den kreditvurdering vi foretager når du ansøger. For at være sikker på at vores kunder kan betale tilbage, ser vi lidt på din økonomi før vi kan tilbyde et lån. Skulle det ske at vi ikke kan tilbyde dig det fulde beløb på 50.000 kroner er der nok alligevel en stor chance for at vi kan tilbyde dig et mindre beløb.

  Når du ansøger om et lån hos Folkelånet, ser vi på din indkomst (eller eventuelle offentlige ydelser du modtager), samt dine faste udgifter og din årsopgørelse. Som med alle andre lån bliver der også set på om du er registreret med RKI/Experian. Det er for at sikre os at du ikke har nogle anmærkninger.

  Vi kan dog stadig tilbyde dig et lån, også selvom du allerede har gæld – vi skal blot være sikre på, at du kan betale det tilbage. Eksempelvis har den gennemsnitlige dansker over 91.500 kr. i bankgæld, men det betyder ikke, at de ikke har råd til at låne mere (Kilde: Bankly)

  lån penge

  Så hurtigt får du udbetalt pengene

  Selve ansøgningen tager kun meget kort tid. Du skal kun fortælle hvor meget du ønsker at låne, samt indtaste dit navn, CPR, kontakt- og skatteoplysninger. Derefter ordner vi resten og foretager en kreditvurdering så du kan låne penge hurtigt og nemt. Når du er blevet godkendt, og du har ansøgt i løbet af formiddagen vil du indenfor få minutter modtage pengene*. Lån penge hos Folkelånet og få råd til lige det du står og mangler nu og her.

  *Pengene vil udbetalt straks, hvis du har valgt straksudbetaling. Dette koster ekstra.

  Hvor lang er låneperioden?

  Vi har hos Folkelånet en fast løbetid på 36 måneder. Du kan altid afbetale dit lån før tid, hvis dette skulle være nødvendigt. Betalingen sker månedsvis og du kan altid følge med inde fra din profil. Hvis du skulle have nogle forhindringer så kontakt os på telefonen eller via vores email – kontakt os her.

  Hvornår er det en god idé at låne penge?

  Det har aldrig været nemmere at lån penge online. De mange udbydere der findes, tilbyder alt lige fra små beløb på 500 kr. og op til flere tusinde kroner. Fordelen ved online lån er, at du får en neutral grund at låne penge fra. Det er samtidig hurtigt og nemt, og det er blevet endnu mere sikkert, da du blandt andet skal anvende dit NemID for at tage et lån hos Folkelånet.dkLån penge i dag – Når du har ansøgt om et lån hos os, får du som oftest pengene på kontoen inden for få minutter.

  Før i tiden, gik de fleste mennesker i banken, når de skulle låne penge uanset om det var et forbrugslån eller større lån de havde brug for, for det havde de jo altid gjort, og det var samtidig også en af de eneste muligheder de havde. Efter internettets boom i midten af 1990’erne og starten af 00’erne, har mulighederne for alternative låneformer og låneudbydere åbnet sig.

  Lån penge i dag med Folkelånet.dk – et firma der udelukkende arbejder med, at tilbyde a man kan låne penge online. Det vil sige, du skal ikke møde op på en adresse og ind til et møde med en rådgiver først, alt foregår online og digitalt, både ansøgning, godkendelse, udbetaling og afbetaling.
  De mange muligheder kan godt være overvældende og forvirrende. Derfor er det vigtigt, at du undersøger dine muligheder godt, før du vælger at lån penge i dag. Det er både for din personlige sikkerheds skyld, men samtidig skal du også være sikker på, at det lån du tager passer til din nuværende økonomiske situation.

  lån penge

  Lån penge nu uden spørgsmålstegn

  Privatlivets fred er én af prioriteterne hos Folkelånet. Derfor vælger vi at undgå at stille spørgsmålstegn ved formålet med det lån, du eventuelt ønsker at optage. Lån penge nu, uden at der bliver snaget, stillet spørgsmål eller diskuteret om behovet for et lån. Når vi vælger at lade være at blande os i spørgsmålet om, hvorvidt det er passende at optage et lån, så betyder dette også, at der foreligger et ansvar hos dig som optageren af lånet. Der er derfor visse forholdsregler, som du bør tage, før du beslutter dig for at låne penge nu.

  Lån penge uden sikkerhed

  Når du har brug for penge hurtigt, og ikke har mulighed for at stille sikkerhed, kan det være svært at finde en vej ud. Heldigvis kan Folkelånet hjælpe dig. Lån penge uden sikkerhed, hos en af Danmarks bedst anmeldte låneudbydere. Vi sikrer dig et lån med høj ansvarlighed! Hos os kan du altså låne penge uden at stille sikkerhed, og vi sikrer os, at du føler dig tryg ved alt omkring lånet. Vi guider dig til at lån, der passer dig. Og så kan du have penge på din konto allerede på 2 minutter.
  Lån penge i ansøgningsformularen i toppen af siden.

   Lån op til 50.000 kroner

   Ansøg på få minutter

   Lav månedlig rente

  Vores medarbejder er klar til at hjælpe dig

  Hos Folkelånet vurderer vi alle kunder individuelt. Det betyder, at vi på baggrund af dine lønoplysninger og årsopgørelse, som vi modtager fra SKAT, sammen med dine månedlige udgifter og relevante kreditscorekriterier, vurderer dig til et lån eller ej. Dette kan både være mindre eller større end det du har ansøgt. Du vælger selv hvilket beløb du vil låne inden for den kreditramme vi har godkendt dig til, der skal udbetales til din NemKonto.

  Når du ansøger om et lån hos os, kreditvurderer vi dig med det samme. Godkender vi din låneansøgning, skal du blot underskrive med dit NemID. Lånet udbetales normalt indenfor 2 dage. Hvis der ønskes udbetaling af lånet indenfor få minutter, koster dette 149 kr. som fordeles over lånets løbetid og opkræves særskilt. 

  Din månedlig ydelse bliver betalt via det betalingskort du har tilmeldt. Kan ydelsen, uanset årsag, ikke trækkes på kortet udsendes en faktura til din e-mail med betalingsfrist; Straks. Ved udsendelse af faktura pålægges fakturagebyr 35 kr., som opkræves sammen med ydelsen.

  Hvis der ønskes at nedbringe sit lån yderligere, skal dette ske via FIK indbetaling. Du kan se dine betalingsmuligheder på din profil.

  Læs mere om priser og gebyrer her: Prisliste

  Du kan betale tilbage når som helst. Bemærk at hvis du får brug for din 14 dages fortrydelsesret, skal du kontakte os skriftligt på kontakt@folkelaanet.dk

  Hvis du ikke betaler din månedlige ydelse til tiden, bliver der fremsendt rykkerskrivelser med et gebyr på 100,00 kr. pr. rykkerskrivelse. Du vil modtage op til tre rykkere. Hvis ydelsen fortsat ikke bliver betalt, vil inddragelsen herefter overgives til inkasso.

  Står du i en situation, hvor du ikke kan betale din månedlige ydelse, bedes du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt. Vi vil gerne gøre hvad vi kan, for at hjælpe dig i en sådan situation.