Kviklån

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er på mange måder den hurtige vej til penge. Ved at tage et kviklån, så skal du ikke stille nogen form for sikkerhed og du får pengene udbetalt hurtigt. Et kviklån er typisk til dig, som mangler pengene lige nu og her. Hvis du mangler en ny seng, en ny computer eller bare et ekstra skub i økonomien. Det er kun dig der sætter grænserne for hvad du vil bruge pengene på.

Fortegnelsen, kviklån, bliver brugt til at beskrive mindre lån på omkring 3.000-25.000 kr. Kviklån er kendetegnet ved, at de er nemme at ansøge om, og hurtige at optage. Udover at det nemt og hurtigt, så bliver der typisk ikke stillet nogle krav til hvad du skal bruge pengene på.

Ved at tage et kviklån hos os, så følger der nogle ganske få krav med som du skal forholde dig til. Disse krav skal overholdes før du kan optage et kviklån:

  • Du skal være minimum 21 år
  • Du skal have et NemID
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI

Nyt kviklån – her og nu

Hos os er et kviklån på mange måder den hurtigste måde du kan låne penge på. Det betyder, hvis du står og skal bruge penge lige nu, så er kviklånet for dig. Hos os har vi en fast løbetid med både afdragelse. Hos Folkelånet vil helst ikke sætte nogen i en dårlig situation i forhold til penge, derfor vil gøre opmærksom på, at vi har skærpet vores krav for at kunne optage et lån. Hvis man låner et beløb højere end ens indkomst, så vil det være en god idé, hvis man ved at man få en indtægt fra noget andet. Dette kunne være penge tilbage i SKAT eller feriepenge.
Når du ansøger om et kviklån hos os skal du bare følge tre simple trin:

  1. Vælg dit lånebeløb
  2. udfyld ansøgningen
  3. Godkend lånet

Hele processen tager ganske få minutter, og såfremt du er godkendt kan du se pengene på din konto efter få minutter.

Råd og vejledning omkring kviklån

Det kan være svært at finde rundt i lånejunglen, da der er et utal af låneudbydere på markedet. Vi tilbyder derfor gratis rådgivning og vejledning, så din oplevelse med et kviklån bliver bedre end forventet. Man skal altid huske at have sine tanker om lånet på det rette sted. Hvad mener vi med det? Jo, du skal være opmærksom på din impulsivitet, da man hurtigt kan forhaste sig.

En god idé er at spørge sig selv om hvor vigtigt lånet er og om man ikke kan vente til lønningsdagen. Hvis der er et godt tilbud på noget som du gerne ville købe og som udløber før din lønningsdag, så kan du godt tage et kviklån. Vi anbefaler dog ikke, at man tager et lån som skal betale et andet lån. Dette vil kunne ende i en ond cirkel. Hvis man desværre allerede er begyndt at betale et lån af med et andet lån, så vil vi råde dig til at tage kontakt til en rådgiver som kan hjælpe dig økonomisk. Udover det, så anbefaler vi hellere ikke at man låner mere end ens indtægt om måneden.

Det kan være en god idé at spørge om råd og vejledning, hvis du er usikker, på hvor meget du bør låne, hvad den bedste afbetalingsperiode for dig vil være eller måske har du spørgsmål til noget helt tredje.

Vi tager imod alle henvendelser.

Hvorfor online kviklån?

Hvis du før har haft problemer med optagelse af et lån i en traditionel bank, har du måske oplevet den langsom dræbende proces det kan være. Du skal dukke fysisk op til et utal af møder, bevise diverse former for indtægter, underskrive udueligt mange dokumenter og ikke nok med det, du skal derudover også forsvare, hvad du ønsker at bruge dit lån på, og en økonom kan derefter stå og ryste på hovedet, mens han kigger din privatøkonomi igennem. Ja det er ikke en tiltalende proces. Heldigvis slipper du for alt dette når du ansøger om et kviklån online hos os, og du bestemmer helt selv, hvad du ønsker at bruge dit lån på. Hos os skal du ikke forsvare dine valg, vi stiller ingen spørgsmålstegn som den traditionelle bankmand ville.

Med et nyt kviklån, kan du realisere dine ønsker med det samme, og ingen uvedkommende blander sig. Du er selv herre over dit kviklån, om pengene skal bruges på tant og fjas, en badeferie eller udstående regninger, det bestemmer du helt selv. Ved et normal banklån vil du ikke få samme frihed, der vil du i modsætningen skulle forklarer hvad du vil bruge pengene på og om det vil være ansvarligt.

Mange låntager låner tit og ofte penge som går til, at hjælpe på økonomien i en svær måned eller på ting som kan gøre dig mere glad i hverdagen. Hos os vil gerne hjælpe dig med at komme igennem de hårde tider eller hjælpe dig med en nemmere hverdag. 

NemID når du tager kviklån – For din sikkerhed

Hos Folkelaanet går vi meget op i sikkerhed, så en anden person ikke kan tage et lån dit navn. Vi tager en PID/RID validering, som er standard for at dit CPR-nummer matcher dit NemID, da det er den sikreste måde at sikre sig at du er den person, som du udgiver dig for at være. Dette skyldes at NemID i Danmark er offentligt anerkendt som vores digitale signatur. NemID er også en garanti for dig, da det sikrer dig, at ingen låner penge i dit navn. Det er, af disse årsager et krav at du har et NemID, for at du kan optage et gratis kviklån. For din sikkerhed opbevares alle dine oplysninger krypteret, så ingen kan tage dine oplysninger, og da vi ved at låne penge kan være et meget følsom emne.

Eftersom det er låntagere som er juridisk anlagt i forhold til lånet, så fraråder vi, at du tager et lån for en anden persons behov. Du skal ikke låne penge for at sende pengene til en ven eller bare en anden person i det hele taget. Det er nemlig låntagerne som står, for at lånet bliver tilbage betalt rettidigt.

Studerende og gratis kviklån

Rigtigt mange studerende tager kviklån, da SU’en eller kassekreditten ikke altid rækker til både husleje, mad, transport og diverse andre ting. Kviklån er et tilbud til alle som, er gammel nok, ikke står i RKI  og som bor i Danmark. Med et kviklån fra os kan vi hjælpe dig ud af en kedelig økonomisk situation, og give dig en pause fra det stramme studiebudget. Når du tager et kviklån kan du hos os selv justere hvor meget du vil låne. Udover justeringen af beløbet, så kan du også se hvor lang en løbetid du og hvad selve lånet vil koste.

Som en ung studerende kan der være mange fristelser eller hyggestunder, som man kan have svært ved at takke nej til. Oftest er disse fristelser noget som koster lidt penge. Det kan f.eks. være en bytur eller et weekendophold, her kan det nogle gange være svært at takke nej, også selvom man har et ret så stramt budget. Man vil helst ikke undgå de sociale begivenheder, da det aldrig er sjovt at høre om hvor sjov en tur de andre havde. Med et kviklån behøver du ikke at bekymre dig om dette, da de små kviklån kan hjælpe dig økonomisk. Der kan forekomme en lidt strammer tid rent sparsommeligt i den efterfølgende måned, men hvad betyder det, hvis du har haft en god tur med vennerne? Tag et lån her!