Hvor meget kan jeg låne? Folkelånet 2022

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget kan jeg låne? Lån nu og her hos Folkelånet

Leder du efter et lån, og er du interesseret i at vide ”hvor meget kan jeg låne” hos jer? Så kan du finde svaret lige her. Vi tilbyder lån fra 10.000 til 50.000 kroner. Det hele foregår på vores online låneportal, hvor du blot skal udfylde vores ansøgningsformular på få minutter.

Det eneste det kræver er, at du finder dit NemID frem, som bruge til at underskrive din låneansøgning. Du kan til hver en tid ansøge om et lån hos os. Godkender vi din låneansøgning, overfører vi allerede penge til dig, så de er tilgængelige på din konto efter få minutter. Det er langt hurtigere, end hvad du vil opleve hos andre låneudbydere eller banker.

Få et hurtigt og nemt lån

Vi har sørget for, at vores låntagere har så nem og hurtig en låneproces hos os som overhovedet muligt. Vi ved nemlig hvor trættende det kan være, at skulle igennem en lang og besværlig låneproces. Derfor vil du opleve en låneproces hos os med få steps.
Når du har ansøgt om et lån hos os, laver vi hurtig og automatisk kreditvurdering af dig. Vurderingen tager kun få minutter og du vil derefter få svar på din låneansøgning. Alt dette sker automatisk i vores system og du er derfor ikke afhængig af en medarbejders vurdering. For dig betyder det, at du inden for kort tid både kan ansøge om et lån og få svar på din ansøgning. Det er hvad vi kalder hurtigt og nemt.

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget kan jeg låne?

Spørgsmålet om ”hvor meget kan jeg låne” er meget simpelt; vi tilbyder lån mellem 10.000 og 50.000 kroner til en fast rente. Hvad du vil bruge lånet til, blander vi os ikke i. Måske er du i pengenød fordi der er opstået uforudsete udgifter der truer din økonomiske situation. Det kan også være, at du bare har lyst til at forkæle dig selv, eller står og mangler noget du ikke kan vente med at få til næste lønningsdag.
Lige gyldigt hvad grunden er til, at du ønsker at tage et lån, kan det lade sig gøre hos Folkelånet.
Lån penge hos os til lige det du står og mangler eller ønsker dig.

Hvor meget kan jeg låne? Forskel på lån hos Folkelånet og i banken

Hos Folkelånet tilbyder vi online lån, som er anderledes end et traditionelt banklån. Der findes mange forskellige betegnelser for de online lån der er på markedet. Du kender dem måske som et SMS lån, forbrugslån eller når du søger efter lån penge. Kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er, at de er nemme at optage og hurtige at få udbetalt. Langt hurtigere end et traditionelt banklån.

Folkelånets låneproces

Vi har lavet en liste over hvilke faser du skal igennem i vores låneproces, så du hurtigt kan få et overblik:

 1. Vælg et lånebeløb mellem 10.000 og 50.000 kroner i toppen af siden.
 2. Tryk på knappen ”Ansøg nu”.
 3. Udfyld felterne CPR-nummer, telefonnummer, e-mailadresse og resten af vores felter i ansøgningsformularen
 4. Vi laver en hurtig kreditvurdering af dig, ud fra de oplysninger du har givet os adgang til. Du får svar på din ansøgning inden for få minutter.
 5. Godkender vi ikke din ansøgning, får du information om dette. Det kan skyldes blandt andet at lånebeløbet er for højt, at du står i RKI, at du har et lån hos os i forvejen eller noget andet.
 6. Godkender vi din ansøgning skal du underskrive lånekontrakten med dit NemID.
 7. Du modtager pengene på din NemKonto inden for få minutter, hvis du har valgt straksudbetaling.

Hvad koster det at tage et lån? Brug vores låneberegner

Hos Folkelånet har vi en afdragsperiode på 36 måneder, men du har altid mulighed for at betale lånet tilbage før tid. Det betyder, at du kan betale af på lånet når det passer dig, så længe du bare betaler din månedlige minimumsbetaling
Når du skal optage et lån hos os, kan du bruge vores låneberegner som du finder øverst på vores forside. Her kan du se hvad det koster dig at låne et bestemt lånebeløb.

Læg et budget inden optagelse af et lån

Du skal altid tænke dig godt om før du optager et lån. Der er ikke nogen grund til at låne penge hvis man kan undgå det, eller at låne mere end højest nødvendigt.

Inden du tager et lån, vil vi altid opfordre dig til at lægge et budget, så du kan få et overblik over din økonomiske situation. Lægger du et budget kan du sort på hvidt se hvilke udgifter og indtægter du har. Du kan altså få et bedre overblik over hvad du har brug for at låne og hvad du har mulighed for at betale tilbage. Så sikrer du dig, at du ikke låner mere realiteten har brug for.

Husk at tage højde for uforudsete udgifter og forsikringer når du lægger dit budget. På den måde undgår, at du står dårligt økonomisk set hvis uheldet skulle være ude.

Folkelånets lånevilkår

Som alle andre låneudbydere har vi nogle lånevilkår, som du som låneoptager skal opfylde for at blive godkendt til et lån. Lånevilkårene er lavet for både at skabe de bedste rammer for vores låntagere og for os selv. For at kunne optage et lån skal du:

 • Låntager skal være fyldt 21 år.
 • Låntager skal have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse.
 • Låntager skal have en aktiv e-mailadresse.
 • Låntager skal have et dansk mobiltelefonnummer, og det skal være et abonnementstilmeldt mobiltelefonnummer – altså ikke et forudbetalt taletidskort.
 • Låntager skal have en dansk bankkonto (NEMKonto).
 • Låntager må ikke være under værgemål.
 • Låntager kan ikke få bevilget et lån, hvis låntager har en eller flere RKI-anmærkninger eller er på kontanthjælp, har bopælsadresse på psykiatrisk hospital eller psykiatriske bosteder, er i fængsel, eller har bopælsadresse på bosteder/herberg.
 • Låntager skal være kreditværdig.