Hurtig lån – Ansøg nemt og hurtigt hos os

Overvejer du et hurtig lån?

Hurtig lån

Står du og overvejer at tage et hurtig lån, for at hjælpe dig og din økonomi videre? Så er du havnet det helt rigtige sted. Folkelånet tilbyder hurtig lån fra 10.000 – 50.000 kr. Og vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det lån, der passer bedst til dig. Hvis du lige står og mangler lidt penge til dit næste projekt, eller har fået uforudsete udgifter.

Måske har du fået mindre udbetalt i denne måned end normalt? Uanset hvad, så står Folkelånet klar til at hjælpe dig! Vi tilbyder online lån, med høj sikkerhed, hurtig behandlingstid, og overskuelig afbetalingsperiode. Nedenfor kan du se hvad det vil betyde at tage et minilån hos Folkelånet. Hvad det kan gøre for dig, og hvordan det foregår i praksis.

Lån hos Folkelånet

Hos Folkelånet tilbyder vi det, der hedder hurtig lån men i en mini udgave. Dvs. at det er et lån, der ligger på et relativt lille beløb, og som ikke giver dig mulighed for at købe et hus eller en ny bil. I stedet er denne type lån, et online lån, der giver dig mulighed for at rette op på din økonomi. Eller blot hjælpe dig videre med en drøm som du har. Lån, der gør din hverdag nemmere. Det gode ved at tage denne type lån er, at det er nemt, overskueligt og billigt! Og så er lånet hurtigt betalt af igen. Hos Folkelånet, går vi desuden meget op i, at I skal føle jer sikre.

Det er vigtigt for os at I ved, at der bliver taget godt hånd om dit lån, og om dine personlige oplysninger. Derfor arbejder vi sammen med NemID, som sikre sikkerheden omkring dine personlige lån. Hos Folkelånet tager vi vores ansvar meget alvorligt, og vi gør meget, for at I føler jer trygge ved alt omkring lånet. Samtidig så ved vi, at pengesager kan være kedelige, og svært overskuelige, og det er det, vi har forsøgt at ændre på.

Tager du et lån hos Folkelånet, så sørger vi for, at du får en profil, hvor du fra dag et kan følge dit lån. Og samtidig se hvordan det går med tilbagebetalingerne. På den måde, er der aldrig noget, der kommer bag på dig. Du får altså selv stor indflydelse på, hvad der sker med dit lån, og hvor længe du vil have det. Så længe lånet er tilbagebetalt inden for afbetalings perioden.

hurtig lån og ansvarlighed

Hos Folkelånet har vi nogle anbefalinger til dig, hvis du står og overvejer at tage et hurtig lån. Vi anbefaler aldrig, at du tager et lån, for at betale af på et andet. Vi anbefaler til gengæld, at du kan få et lån, hvis du har fået uforudsete udgifter, eller hvis du har brug for startkapital til et projekt. Det vigtigste med denne type lån er, at du overvejer, hvad du vil bruge pengene på. Samtidig også at du ved hvordan, du bruger dem, så du når dit mål.

Et hurtig lån kan åbne mange døre, og bruger du det rigtigt, kan du opnå rigtig meget med en lille sum penge. Derfor skal du altid vide, hvor du er på vej hen, og vide at pengene skal betales tilbage, næste gang du får penge på kontoen.
Vælger du at tage et hurtigt online lån hos Folkelånet, blander vi os aldrig i, hvad du bruger pengene til.

Det er nemlig kun dig, der ved, hvad der er vigtigt for din økonomi. Så har du en drøm om en ferie? Har du fået en meget stor elregning? Eller skal du bruge en ny opvaskemaskine? Så kan du nemt låne penge af os. Vi stoler på, at I selv ved bedst, og vi stoler på, at vores lån kan giver jer gode muligheder. Her skal du ikke have lange samtaler med bankrådgiveren. Her stiller vi ingen spørgsmål. Det har aldrig været nemmere.

Ansøg hos Folkelånet

Helt praktisk er det virkelig nemt at optage et lån hos Folkelånet. Det eneste som du skal bruge er dit NemID og en computer, og så er du på rette vej. Du skal blot udfylde ansøgningsskemaet via dette link, indsende det, og vente på at vi laver vores arbejde. Når først du er godkendt, vil du modtage pengene indenfor meget kort tid. Pengene vil altså være tilgængelige for dig kort efter, at du er blevet godkendt.

Det hele foregår via vores samarbejde med NemID, og det er derfor både hurtigt, sikkert og enkelt. Du får adgang til din egen profil på Folkelånet.dk, hvor du kan følge med i, hvor langt du er med din betaling, og allerede efter maksimalt ét år, er du ude af lånet igen. Hos Folkelånet kan du låne maksbeløbet på 50.000 kroner, selvom at du er førstegangs låner.

Den billige og nemme måde

Vi har lavet undersøgelser, der viser, at vores lån er et af de billigste lån, selv blandt større pengeinstitutter. Hos os er vi fuldt ud konkurrencedygtige, både når det handler om effektivitet, sikkerhed og pris.

Mange står ofte og mangler pengene akut, og at det derfor kan være både frustrerende og ærgerligt at vente for længe. Her skal I ikke vente på at få en tid hos jeres bankrådgiver, for efterfølgende at vente yderligere på en godkendelse. Her kan du tage lånet allerede i dag, og have pengene inden for få minutter. Der er i virkeligheden slet ingen grund til at være tilbageholdende. Vores kviklån er et af de bedste på markedet, og vi vil så gerne hjælpe dig videre med dine ideer.

Oftede stillede spørgsmål om hurtig lån

Hvor meget kan jeg låne?
Hos os kan du låne fra 10.000 til 50.000 kr. i dag.

Hvordan ansøger jeg?
Det hele foregår online på formularen øverst på denne side. Vi guider dig igennem hele processen, og hjælper dig godt på vej.

Hvornår er pengene på min konto?
Når vi har besked om, at en ny bruger har gennemgået vores låneansøgningen, kigger vi straks ansøgningen igennem. Bliver du godkendt, kan du have pengene på din konto hurtigst muligt!

Kan jeg fortryde mit lån?
Ligesom når du køber tøj, eller en hvilket som helst anden vare online, har du også 14 dages fuld fortrydelsesret, når du optager et online lån. Når du har gennemgået låneansøgningen, har du altid mulighed for at genoverveje om du ønsker lånet.