Forbrugslån – Find det bedste hos os

Forbrugslån i 2021

Et forbrugslån er på mange måder den hurtige vej til penge. Ved at tage et forbrugslån, så skal du ikke stille nogen form for sikkerhed og du får pengene udbetalt hurtigt. Et forbrugslån er typisk til dig, som mangler pengene lige nu og her. Hvis du mangler en ny seng, en ny computer eller bare et ekstra skub i økonomien. Det er kun dig der sætter grænserne for hvad du vil bruge pengene på.

Forbrugslån, bliver brugt til at beskrive mindre lån på omkring 10.000-50.000 kr.. Forbrugslån er kendetegnet ved, at de er nemme at ansøge om, og hurtige at optage. Udover at det nemt og hurtigt, så bliver der typisk ikke stillet nogle krav til hvad du skal bruge pengene på.

Ved at tage et forbrugslån hos os, så følger der nogle ganske få krav med som du skal forholde dig til.
Disse krav skal overholdes før du kan optage et forbrugslån:

 • Være minimum 21 år
 • Have et NemID
 • Må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI

At disse krav overholdes er ikke ensbetydende at man er godkendt.

Nyt forbrugslån – her og nu

Hos os er et forbrugslån på mange måder den hurtigste måde du kan låne penge på. Det betyder, hvis du står og skal bruge penge lige nu, så er forbrugslånet for dig. Hos os har vi en fast løbetid med både afdragelse. Hos Folkelånet vil vi helst ikke sætte nogen i en dårlig situation i forhold til penge, derfor vil gøre opmærksom på, at vi har skærpet vores krav for at kunne optage et lån.

Når du ansøger om et forbrugslån hos os skal du bare følge tre simple trin:

 • Vælg dit lånebeløb
 • udfyld ansøgningen
 • underskriv låneaftalen

Hele processen tager ganske få minutter, og såfremt du er godkendt kan du se pengene på din konto indenfor 1-2 bankdage.

Råd og vejledning omkring forbrugslån

Det kan være svært at finde rundt i lånejunglen, da der er et utal af låneudbydere på markedet. Vi tilbyder derfor gratis rådgivning og vejledning, så din oplevelse med et forbrugslån bliver bedre end forventet. Man skal altid huske at have sine tanker om lånet på det rette sted. Hvad mener vi med det? Jo, du skal være opmærksom på din impulsivitet, da man hurtigt kan forhaste sig.

En god idé er at spørge sig selv om hvor vigtigt lånet er og om man ikke kan vente til lønningsdagen. Hvis der er et godt tilbud på noget som du gerne ville købe og som udløber før din lønningsdag, så kan du godt tage et forbrugslån. Vi anbefaler dog ikke, at man tager et lån som skal betale et andet lån. Dette vil kunne ende i en ond cirkel. Hvis man desværre allerede er begyndt at betale et lån af med et andet lån, så vil vi råde dig til at tage kontakt til en rådgiver som kan hjælpe dig økonomisk. Udover det, så anbefaler vi hellere ikke at man låner mere end ens indtægt om måneden.

Det kan være en god idé at spørge om råd og vejledning, hvis du er usikker, på hvor meget du bør låne, hvad den bedste afbetalingsperiode for dig vil være eller måske har du spørgsmål til noget helt tredje.

Vi tager imod alle henvendelser.

Forbrugslån

Hvorfor online forbrugslån?

Hvis du før har haft problemer med optagelse af et lån i en traditionel bank, har du måske oplevet den langsom dræbende proces det kan være. Du skal dukke fysisk op til et utal af møder, bevise diverse former for indtægter, underskrive udueligt mange dokumenter og ikke nok med det, du skal derudover også forsvare, hvad du ønsker at bruge dit lån på, og en økonom kan derefter stå og ryste på hovedet, mens han kigger din privatøkonomi igennem. Ja det er ikke en tiltalende proces. Heldigvis slipper du for alt dette når du ansøger om et forbrugslån online hos os, og du bestemmer helt selv, hvad du ønsker at bruge dit lån på. Hos os skal du ikke forsvare dine valg, vi stiller ingen spørgsmålstegn som den traditionelle bankmand ville.

Med et nyt forbrugslån, kan du realisere dine ønsker med det samme, og ingen uvedkommende blander sig. Du er selv herre over dit forbrugslån, om pengene skal bruges på tant og fjas, en badeferie eller udstående regninger, det bestemmer du helt selv. Ved et normal banklån vil du ikke få samme frihed, der vil du i modsætningen skulle forklare hvad du vil bruge pengene på og om det vil være ansvarligt.

Mange låntager låner tit og ofte penge som går til, at hjælpe på økonomien i en svær måned eller på ting som kan gøre dig mere glad i hverdagen. Hos os vil gerne hjælpe dig med at komme igennem de hårde tider eller hjælpe dig med en nemmere hverdag.

NemID når du tager forbrugslån – For din sikkerhed

Hos Folkelånet går vi meget op i sikkerhed, så en anden person ikke kan tage et lån dit navn. Vi tager en PID/RID validering, som er standard for at dit CPR-nummer matcher dit NemID, da det er den sikreste måde at sikre sig at du er den person, som du udgiver dig for at være. Dette skyldes at NemID i Danmark er offentligt anerkendt som vores digitale signatur. NemID er også en garanti for dig, da det sikrer dig, at ingen låner penge i dit navn. Det er, af disse årsager et krav at du har et NemID, for at du kan optage et forbrugslån. For din sikkerhed opbevares alle dine oplysninger krypteret, så ingen kan tage dine oplysninger, og da vi ved at låne penge kan være et meget følsomt emne.

Eftersom det er låntagere som er juridisk anlagt i forhold til lånet, så fraråder vi, at du tager et lån for en anden persons behov. Du skal ikke låne penge for at sende pengene til en ven eller bare en anden person i det hele taget. Det er nemlig låntagerne som står, for at lånet bliver tilbage betalt rettidigt.

Forbrugslån

Studerende og forbrugslån

Rigtigt mange studerende tager forbrugslån, da SU’en ikke altid rækker til både husleje, mad, transport og diverse andre ting. Forbrugslån er et tilbud til alle som, er gammel nok, ikke står i RKI  og som bor i Danmark. Med et forbrugslån fra os kan vi hjælpe dig ud af en kedelig situation, og give dig en pause fra det stramme studiebudget. Når du tager et forbrugslån kan du hos os selv justere hvor meget du vil låne. Udover justeringen af beløbet, kan du også se hvad selve lånet vil koste dig – husk du kan betale lånet af før tid.

Som en ung studerende kan der være mange fristelser eller hyggestunder, som man kan have svært ved at takke nej til. Oftest er disse fristelser noget som koster lidt penge. Det kan f.eks. være et weekendophold, her kan det nogle gange være svært at takke nej. Man vil helst ikke undgå de sociale begivenheder, da det aldrig er sjovt at høre om hvor sjov en tur de andre havde. Med et forbrugslån behøver du ikke at bekymre dig om dette. De små forbrugslån kan hjælpe dig i den givne periode. Der kan forekomme en lidt strammer tid rent sparsommeligt i den efterfølgende måned. Hvis det kan klares, hvad betyder det så, hvis du har haft en god tur med vennerne? Ansøg om et forbrugslån her!

Forbrugslån der passer til din økonomi

Såfremt du har brug for et forbrugslån, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi er en online låneudbyder, der tilbyder lån, der kommer dig og dine drømme til gode. Vi forstår, at der er hvis risici forbundet med at optage lån online. Derfor går vi hos os et ekstra skridt, for at du kan føle dig sikker. Med et forbrugslån hos os får du ikke blot en hurtig udbetaling på din konto. Du får også et dansk lån med særdeles høj sikkerhed og en kundeservice som du kan regne med.

En af de helt store styrker ved online lån er, at der er mange muligheder til lånet kan bruges til. Hos os går der ikke ret lang tid fra ansøgningen til, at pengene er klar til at blive brugt. Hvilket du endda helt selv bestemmer forvaltningen af. Lyder det som noget, du kunne have stor gavn af? Så kan vi tilbyde trygge og fordelagtige lånerammer for dig, der ønsker at låne penge til at udleve dine drømme. Folk er forskellige, og derfor skal lånet også passe til netop din økonomi.

Mobillån

Ansøg om et forbrugslån hos Folkelånet

At optage et forbrugslån er meget simpelt. Du skal blot indtaste dine personlige oplysninger hvorefter vi kreditvurderer dig. Hvis du er godkendt skal du blot accepteret lånet og så går der ikke længe før pengene er udbetalt. Folkelånet udbetaler altid lånet så hurtigt som muligt.

Generelt er kravene til at modtage et forbrugslån minimale. Hos Folkelånet skal du opfylde ganske få kriterier for at få bevilget dit forbrugslån.

Som hos alle andre låneudbydere, har vi nogle krav til vores låntagere som optager et forbrugslån. Vi har sat nedenstående krav for at sikre, at du som låntagere ikke ender i en mulig dårlig økonomisk situation. Nedenfor kan du se vores lånevilkår:

 • Låntager skal være fyldt 21 år.
 • Låntager skal have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse.
 • Låntager skal have en aktiv e-mailadresse.
 • Låntager skal have et dansk mobiltelefonnummer, og det skal være et abonnementstilmeldt mobiltelefonnummer – altså ikke et forudbetalt taletidskort.
 • Låntager skal have en dansk bankkonto (NEMKonto).
 • Låntager må ikke være under værgemål.
 • Låntager kan ikke få bevilget et lån, hvis låntager har en eller flere RKI-anmærkninger eller er på kontanthjælp, har bopælsadresse på psykiatrisk hospital eller psykiatriske bosteder, er i fængsel, eller har bopælsadresse på bosteder/herberg.
 • Låntager skal være kreditværdig.

Vil du vide mere kan du læse vores lånevilkår her. Har du spørgsmål, kan du også læse vores ofte stillede spørgsmål her.

Oftede stillede spørgsmål om forbrugslån

Hvor meget kan jeg låne?
Hos os kan du låne fra 10.000 til 50.000 kr. i dag.

Hvordan ansøger jeg?
Det hele foregår online på formularen øverst på denne side. Vi guider dig igennem hele processen, og hjælper dig godt på vej.

Hvornår er pengene på min konto?
Når vi har besked om, at en ny bruger har gennemgået vores låneansøgningen, kigger vi straks ansøgningen igennem. Bliver du godkendt, kan du have pengene på din konto hurtigst muligt!

Kan jeg fortryde mit lån?
Ligesom når du køber tøj, eller en hvilket som helst anden vare online, har du også 14 dages fuld fortrydelsesret, når du optager et online lån. Når du har gennemgået låneansøgningen, har du altid mulighed for at genoverveje om du ønsker lånet.