Forbrugslån – Find det bedste hos os

Forbrugslån når du har brug for det

15.000 kr. 25.000 kr. 35.000 kr. 45.000 kr.
 • Samlet kreditbeløb: {{product.cleanAmount | toDkk}} henter...
 • Fast Debitorrente: {{product.interest | toPercantage}} henter...
 • ÅOP: {{product.aop | toPercantage}} henter...
 • Månedligt Administrationsgebyr: {{product.administrationFee | toDkk}} henter...
 • Månedlig ydelse*: {{product.monthly | toDkk}} henter...
 • Samlede kreditomkostninger: {{product.creditcost | toDkk}} henter...
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: {{product.totalpayable | toDkk}} henter...
 • Løbetid {{installments}} måneder henter...
 • *Pengene bliver udbetalt til din NemKonto indenfor 2 dage efter godkendt ansøgning

  **Bemærk! Renterne tilskrives dagligt og den månedlige ydelse kan derfor variere efter antallet af dage i den pågældende måned. Den viste ydelse er beregnet ud fra en gennemsnitsberegning af en periode på {{installments}} mdr. Oprettelsesgebyr: {{ product.establishmentFee | toDkk }} Henter... Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

  Det bedste lån jeg nogensinde har fået
  Det bedste lån jeg nogensinde har fået håber at kunne låne mere i fremtiden :)”

  Dean Nielsen –  2. feb. 2021

  Hvad er et forbrugslån?

  Et forbrugslån er på mange måder den hurtige vej til penge. Ved at tage et forbrugslån, så skal du ikke stille nogen form for sikkerhed og du får pengene udbetalt hurtigt. Et forbrugslån er typisk til dig, som mangler pengene lige nu og her. Hvis du mangler en ny seng, en ny computer eller bare et ekstra skub i økonomien. Det er kun dig der sætter grænserne for hvad du vil bruge pengene på.

  forbrugslån, bliver brugt til at beskrive mindre lån på omkring 10.000-50.000 kr. forbrugslån er kendetegnet ved, at de er nemme at ansøge om, og hurtige at optage. Udover at det nemt og hurtigt, så bliver der typisk ikke stillet nogle krav til hvad du skal bruge pengene på.

  Ved at tage et forbrugslån hos os, så følger der nogle ganske få krav med som du skal forholde dig til.
  Disse krav skal overholdes før du kan optage et forbrugslån:

  Du skal være minimum 21 år

  Du skal have et NemID

  Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI

  Nyt forbrugslån – her og nu

  Hos os er et forbrugslån på mange måder den hurtigste måde du kan låne penge på. Det betyder, hvis du står og skal bruge penge lige nu, så er forbrugslånet for dig. Hos os har vi en fast løbetid med både afdragelse. Hos Folkelånet vil helst ikke sætte nogen i en dårlig situation i forhold til penge, derfor vil gøre opmærksom på, at vi har skærpet vores krav for at kunne optage et lån. Hvis man låner et beløb højere end ens indkomst, så vil det være en god idé, hvis man ved at man få en indtægt fra noget andet. Dette kunne være penge tilbage i SKAT eller feriepenge.

  Når du ansøger om et forbrugslån hos os skal du bare følge tre simple trin:

  • Vælg dit lånebeløb
  • udfyld ansøgningen
  • underskriv låneaftalen

  Hele processen tager ganske få minutter, og såfremt du er godkendt kan du se pengene på din konto indenfor 1-2 bankdage.

  Råd og vejledning omkring forbrugslån

  Det kan være svært at finde rundt i lånejunglen, da der er et utal af låneudbydere på markedet. Vi tilbyder derfor gratis rådgivning og vejledning, så din oplevelse med et forbrugslån bliver bedre end forventet. Man skal altid huske at have sine tanker om lånet på det rette sted. Hvad mener vi med det? Jo, du skal være opmærksom på din impulsivitet, da man hurtigt kan forhaste sig.

  En god idé er at spørge sig selv om hvor vigtigt lånet er og om man ikke kan vente til lønningsdagen. Hvis der er et godt tilbud på noget som du gerne ville købe og som udløber før din lønningsdag, så kan du godt tage et forbrugslån. Vi anbefaler dog ikke, at man tager et lån som skal betale et andet lån. Dette vil kunne ende i en ond cirkel. Hvis man desværre allerede er begyndt at betale et lån af med et andet lån, så vil vi råde dig til at tage kontakt til en rådgiver som kan hjælpe dig økonomisk. Udover det, så anbefaler vi hellere ikke at man låner mere end ens indtægt om måneden.

  Det kan være en god idé at spørge om råd og vejledning, hvis du er usikker, på hvor meget du bør låne, hvad den bedste afbetalingsperiode for dig vil være eller måske har du spørgsmål til noget helt tredje.

  Vi tager imod alle henvendelser.

  Hvorfor online forbrugslån?

  Hvis du før har haft problemer med optagelse af et lån i en traditionel bank, har du måske oplevet den langsom dræbende proces det kan være. Du skal dukke fysisk op til et utal af møder, bevise diverse former for indtægter, underskrive udueligt mange dokumenter og ikke nok med det, du skal derudover også forsvare, hvad du ønsker at bruge dit lån på, og en økonom kan derefter stå og ryste på hovedet, mens han kigger din privatøkonomi igennem. Ja det er ikke en tiltalende proces. Heldigvis slipper du for alt dette når du ansøger om et forbrugslån online hos os, og du bestemmer helt selv, hvad du ønsker at bruge dit lån på. Hos os skal du ikke forsvare dine valg, vi stiller ingen spørgsmålstegn som den traditionelle bankmand ville.

  Med et nyt forbrugslån, kan du realisere dine ønsker med det samme, og ingen uvedkommende blander sig. Du er selv herre over dit forbrugslån, om pengene skal bruges på tant og fjas, en badeferie eller udstående regninger, det bestemmer du helt selv. Ved et normal banklån vil du ikke få samme frihed, der vil du i modsætningen skulle forklare hvad du vil bruge pengene på og om det vil være ansvarligt.

  Mange låntager låner tit og ofte penge som går til, at hjælpe på økonomien i en svær måned eller på ting som kan gøre dig mere glad i hverdagen. Hos os vil gerne hjælpe dig med at komme igennem de hårde tider eller hjælpe dig med en nemmere hverdag.

  NemID når du tager forbrugslån – For din sikkerhed

  Hos Folkelånet går vi meget op i sikkerhed, så en anden person ikke kan tage et lån dit navn. Vi tager en PID/RID validering, som er standard for at dit CPR-nummer matcher dit NemID, da det er den sikreste måde at sikre sig at du er den person, som du udgiver dig for at være. Dette skyldes at NemID i Danmark er offentligt anerkendt som vores digitale signatur. NemID er også en garanti for dig, da det sikrer dig, at ingen låner penge i dit navn. Det er, af disse årsager et krav at du har et NemID, for at du kan optage et gratis forbrugslån. For din sikkerhed opbevares alle dine oplysninger krypteret, så ingen kan tage dine oplysninger, og da vi ved at låne penge kan være et meget følsomt emne.

  Eftersom det er låntagere som er juridisk anlagt i forhold til lånet, så fraråder vi, at du tager et lån for en anden persons behov. Du skal ikke låne penge for at sende pengene til en ven eller bare en anden person i det hele taget. Det er nemlig låntagerne som står, for at lånet bliver tilbage betalt rettidigt.

  forbrugslån

  Studerende og forbrugslån

  Rigtigt mange studerende tager forbrugslån, da SU’en eller kassekreditten ikke altid rækker til både husleje, mad, transport og diverse andre ting. forbrugslån er et tilbud til alle som, er gammel nok, ikke står i RKI  og som bor i Danmark. Med et forbrugslån fra os kan vi hjælpe dig ud af en kedelig situation, og give dig en pause fra det stramme studiebudget. Når du tager et forbrugslån kan du hos os selv justere hvor meget du vil låne. Udover justeringen af beløbet, kan du også se hvad selve lånet vil koste dig – husk du kan betale lånet af før tid.

  Som en ung studerende kan der være mange fristelser eller hyggestunder, som man kan have svært ved at takke nej til. Oftest er disse fristelser noget som koster lidt penge. Det kan f.eks. være en bytur eller et weekendophold, her kan det nogle gange være svært at takke nej, også selvom man har et ret så stramt budget. Man vil helst ikke undgå de sociale begivenheder, da det aldrig er sjovt at høre om hvor sjov en tur de andre havde. Med et forbrugslån behøver du ikke at bekymre dig om dette, da de små forbrugslån kan hjælpe dig i den givne periode. Der kan forekomme en lidt strammer tid rent sparsommeligt i den efterfølgende måned, men hvad betyder det, hvis du har haft en god tur med vennerne? Ansøg om et forbrugslån her!

  forbrugslån der passer til din økonomi

  Såfremt du har brug for et forbrugslån, der er skræddersyet til din økonomi, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi er en online låneudbyder, der tilbyder lån, der kommer dig og dine drømme til gode. Vi forstår, at der er følelsesmæssige risici forbundet med at optage lån online, og at det for mange mennesker kan føles som et stort skridt. Derfor går vi hos os et ekstra skridt, for at du kan føle dig sikker. Med et forbrugslån hos os får du ikke blot en hurtig udbetaling på din konto. Du får også et dansk lån med særdeles høj sikkerhed og en kundeservice som du kan regne med.

  En af de helt store styrker ved online lån er, at der er så mange muligheder forbundet med, hvad du kan låne penge til. Hos os går der ikke ret lang tid fra ansøgningen til, at pengene er klar til at blive brugt. Hvilket du endda helt selv bestemmer forvaltningen af. Lyder det som noget, du kunne have stor gavn af? Så kan vi tilbyde trygge og fordelagtige lånerammer for dig, der ønsker at låne penge til at udleve dine drømme. Folk er forskellige, og derfor skal lånet også passe til netop din økonomi.

  forbrugslån

  Ansøg om et forbrugslån hos Folkelånet

  At optage et forbrugslån er meget simpelt. Du skal blot indtaste dine personlige oplysninger hvorefter vi kreditvurderer dig. Hvis du er godkendt skal du blot accepteret lånet og så går der ikke længe før pengene er udbetalt. Folkelånet udbetaler altid lånet så hurtigt som muligt.

  Generelt er kravene til at modtage et forbrugslån minimale. Hos Folkelånet skal du opfylde ganske få kriterier for at få bevilget dit forbrugslån. Du skal blot være fyldt 21 år, være bosiddende og have folkeregisteradresse i Danmark, ikke være registreret i RKI og kunne underskrive din låneaftale med NemID. Det synes vi selv her hos os er fair krav til at kunne modtage et forbrugslån. Din kreditvurdering er gratis og uforpligtende, så du altid kan se hvor meget vi kan tilbyde dig.

  At være 21 år, bosiddende og have folkeregisteradresse i Danmark, ikke være i RKI, er ikke ensbetydende med at du er godkendt*

  Vores medarbejder er klar til at hjælpe dig

  Hos Folkelånet vurderer vi alle kunder individuelt. Det betyder, at vi på baggrund af dine lønoplysninger og årsopgørelse, som vi modtager fra SKAT, sammen med dine månedlige udgifter og relevante kreditscorekriterier, vurderer dig til et lån eller ej. Dette kan både være mindre eller større end det du har ansøgt. Du vælger selv hvilket beløb du vil låne inden for den kreditramme vi har godkendt dig til, der skal udbetales til din NemKonto.

  Når du ansøger om et lån hos os, kreditvurderer vi dig med det samme. Godkender vi din låneansøgning, skal du blot underskrive med dit NemID. Lånet udbetales normalt indenfor 2 dage. Hvis der ønskes udbetaling af lånet indenfor få minutter, koster dette 149 kr. som fordeles over lånets løbetid og opkræves særskilt. 

  Din månedlig ydelse bliver betalt via det betalingskort du har tilmeldt. Kan ydelsen, uanset årsag, ikke trækkes på kortet udsendes en faktura til din e-mail med betalingsfrist; Straks. Ved udsendelse af faktura pålægges fakturagebyr 35 kr., som opkræves sammen med ydelsen.

  Hvis der ønskes at nedbringe sit lån yderligere, skal dette ske via FIK indbetaling. Du kan se dine betalingsmuligheder på din profil.

  Læs mere om priser og gebyrer her: Prisliste

  Du kan betale tilbage når som helst. Bemærk at hvis du får brug for din 14 dages fortrydelsesret, skal du kontakte os skriftligt på kontakt@folkelaanet.dk

  Hvis du ikke betaler din månedlige ydelse til tiden, bliver der fremsendt rykkerskrivelser med et gebyr på 100,00 kr. pr. rykkerskrivelse. Du vil modtage op til tre rykkere. Hvis ydelsen fortsat ikke bliver betalt, vil inddragelsen herefter overgives til inkasso.

  Står du i en situation, hvor du ikke kan betale din månedlige ydelse, bedes du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt. Vi vil gerne gøre hvad vi kan, for at hjælpe dig i en sådan situation.