Casper Ravn-Sørensen

Casper Ravn-Sørensen

Casper Ravn-Sørensen og Mads Emil Fast Dahlerup stiftede i 2016 Finans247. De havde et ønske om at tilbyde online udlån på en tryg og gennemsigtig vis.

Ud af Finans247 udspringer Folkelånet.dk, der tilbyder lån på mellem 10.000 kr. til 50.000 kr. til personer med dansk CPR og folkeregisteradresse.

Casper-Ravn-Sørensen

For Casper har det været vigtigt at sikre en gennemsigtig og ansvarlig låneproces. »På den måde sørger Folkelånet.dk for, at der er klare og retfærdige rammer for lånet. Det er til gavn for både ansøgerne og virksomheden selv«, siger Casper Ravn-Sørensen.

Folkelånet.dk og Finans247 er derfor også underlagt Finanstilsynet og arbejder under særligt opsyn.

Ydermere har de besluttet, at virksomheden skal være underlagt en række krav og regler, der gælder for dem selv – men også for investorer og låneansøgere. Det er af den årsag, at der udføres en individuel kreditvurdering af hver enkelt ansøgning, før lånet kan blive udbetalt. De forholdsregler er opsatte for at sikre, at ansøgerne ikke kan optage et lån, de ikke vil være i stand til at betale tilbage.

Et lån hos Folkelånet.dk skal først og fremmest ses som et fleksibelt kortsigtet lån, der skal hjælpe ansøgere, der har midlertidigt brug for ekstra midler. Det kunne eksempelvis være hvis der er opstået en pludselig enkelt udgift.

Casper Ravn-Sørensen slår dog fast, at de ikke blander sig i, hvad beløbet bruges på: »Vi er ikke ligesom bankerne. Folk skal selv have lov til at bestemme, hvordan de vil bruge pengene. Det, der er vigtigt for os, er, at lånet er rimeligt og forsvarligt. Vi vil ikke låne penge til en ansøger, som vi ikke kan forvente, vil være i stand til at betale lånet tilbage.«

Casper Ravn-Sørensen – baggrund og erfaring

Casper-Ravn-Sørensen

Casper Ravn-Sørensen har arbejdet med digital markedsføring i over ti år – især inden for finans. Det var denne interesse for det digitale og pengeverden, der drev ham til at starte Finans247 og Folkelånet.dk.

»Jeg synes at det er et rigtig spændende projekt. Vi stiftede selskabet i 2016 og begyndte øjeblikkeligt at ansøge om licens hos Finanstilsynet. Det er en lang proces, men vi gik målrettet til værks.«

Finans247, Folkelånet, Kvikto og MiniFinans har siden deres registrering ved Finanstilsynet fået mere end 50.000+ låneansøgninger fra hele Danmark. Det har kun været med til at styrke Caspers erfaring inden for lånebranchen. Du kan læse flere af hans overvejelser her.

»Jeg havde i forvejen tænkt mig godt om, inden jeg begyndte at poste tid og penge i projektet. Vi kender branchen godt gennem vores arbejde i affiliate-branchen. Jeg har stor forventning til projektet.«

Folkelånet.dk er ejet af Finans247 ApS, der primært ejes af Casper Ravn-Sørensen, Mads Emil Fast Dahlerup og en række investorer.

Du kan læse mere om Casper Ravn-Sørensen på hans hjemmeside.