Folkelånet 2022 – lån penge nemt, sikkert og hurtigt | Folkelånet.dk

Lån op til 50.000 kr.

Få pengene udbetalt snarest*

15.000 kr. 25.000 kr. 35.000 kr. 45.000 kr.
 • Samlet kreditbeløb: {{product.cleanAmount | toDkk}} henter...
 • Fast Debitorrente: {{product.interest | toPercantage}} henter...
 • ÅOP: {{product.aop | toPercantage}} henter...
 • Månedligt Administrationsgebyr: {{product.administrationFee | toDkk}} henter...
 • Månedlig ydelse*: {{product.monthly | toDkk}} henter...
 • Samlede kreditomkostninger: {{product.creditcost | toDkk}} henter...
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: {{product.totalpayable | toDkk}} henter...
 • Løbetid {{installments}} måneder henter...
 • *Pengene bliver udbetalt til din NemKonto indenfor 2 dage efter godkendt ansøgning

  **Bemærk! Renterne tilskrives dagligt og den månedlige ydelse kan derfor variere efter antallet af dage i den pågældende måned. Den viste ydelse er beregnet ud fra en gennemsnitsberegning af en periode på {{installments}} mdr. Oprettelsesgebyr: {{ product.establishmentFee | toDkk }} Henter... Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

  Samlet lånebeløb:
  10.000
  Fast debitorrente:
  90
  ÅOP:
  219,47
  Månedlig ydelse** :
  1.479,38
  Samlede låneomkostninger:
  7.752,50
  Samlet tilbagebetalingsbeløb:
  17.752,50

  *Pengene bliver straksudbetalt til din NemKonto efter godkendt ansøgning - alle ugens dage
  **Bemærk! Renterne tilskrives dagligt og den månedlige ydelse kan derfor variere efter antallet af dage i den pågældende måned. Den viste ydelse er beregnet ud fra en gennemsnitsberegning af en periode på 12 mdr. Oprettelsesgebyr: 1.750,00 Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

  EU låne-info

  Sådan gør du

  step1

  Ansøg

  Vælg lånebeløb og udfyld ansøgning

  step2

  Kreditvurdering

  Giv adgang til e-SKAT

  step3

  Underskriv

  Underskriv din låneaftale med NemID

  step4

  Udbetaling

  Ved godkendt lån udbetales pengene indenfor 2 dag.

  Lån penge online

  Hos Folkelånet tilbyder vi lån mellem 10.000 – 50.000 Kr. Du kan ansøge om lånet online, og vælge det lånebeløb du har brug for. Herefter foretager vi en individuel kreditvurdering af dig. Såfremt vi kan bevilge dig lånet, udbetaler vi pengene til din NemKonto.

  Nogle af kriterierne for at få bevilget et lån hos Folkelånet er, at du minimum skal være fyldt 21 år, du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret, og du skal give os adgang til dine skatteoplysninger via e-SKAT. Kravene gør, at vi kan give dig de bedste lånevilkår og den bedst mulige service, når du vil låne penge hos os.

  Folkelånet lån penge hurtigt

  Det bedste lån jeg nogensinde har fået
  Det bedste lån jeg nogensinde har fået håber at kunne låne mere i fremtiden :)”

  Dean Nielsen –  2. feb. 2021

  folkelaanet

  Hvad vi kan tilbyde dig

  Vores kreditvurdering hjælper dig med at undgå et for højt lån, som du kan have svært ved at tilbagebetale. Er der opstået uforudsete udgifter i din økonomi, eller du har brug for at forsøde din hverdag, så står vi klar til at hjælpe dig med at låne penge.

  Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene på. Det eneste vi er interesseret i er, at du ikke låner mere end du har råd til at afdrage.

  Hos Folkelånet kan du se din status på dit lån, hvor meget du skylder samt hvornår dit næste afdrag forfalder. Det er samtidig også herfra du kan nedbringe dit lån. Du betaler din månedlig ydelse via det betalingskort som du har tilmeldt og ved yderlig betaling, skal dette ske via FIK indbetaling. Du kan logge ind på din profil her og se dine betalingsmuligheder.

  Nemmere end nogensinde før

  Hos Folkelånet kan et lån være din hjælp, når en uventet udgift banker på døren. Du behøver ikke at stille sikkerhed for det lån, som du ønsker, og vi stiller dermed ingen krav til, hvad du bruger pengene til. Vi har gjort det ekstra nemt for dig, så du både betaler renter og afdrager på lånet på samme tid. Læs mere her om hvor meget du kan låne: læs her

  Vi tilbyder selvfølgelig, at du kan indfri dit lån før tid, og dermed ikke være bundet til en fast løbetid. Dermed giver vi dig den frihed du fortjener. Det er også muligt at indbetale et ekstra beløb, så du kan betale dit lån tilbage før tid. Betaler du hver måned til tiden, vil lånet være tilbagebetalt efter 36 måneder. Du kan læse meget mere om at låne penge lige her!

  lån penge

  Se priser på online lån

  Du kan bruge vores låneberegner for at se, hvor meget du skal betale for det ønskede lån. Løbetiden er fastlagt til 36 måneder, og vi udregner automatisk de månedlige omkostninger for dit ønskede lån.

  Vi arbejder også på at blive din foretrukne låneudbyder i Danmark. Hvis du har behov for at sammenligne vores lån med andre, kan du altid besøge FairlånLåneportalen eller Tjeklån.

  Lån penge med det samme

  SE HVOR MEGET VI KAN TILBYDE DIG I DAG – DET GRATIS OG UFORPLIGTENDE

  Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig

  Hos Folkelånet vurderer vi alle kunder individuelt. Det betyder, at vi på baggrund af dine lønoplysninger og årsopgørelse, som vi modtager fra SKAT, sammen med dine månedlige udgifter og relevante kreditscorekriterier, vurderer dig til et lån eller ej. Dette kan både være mindre eller større end det du har ansøgt. Du vælger selv hvilket beløb du vil låne inden for den kreditramme vi har godkendt dig til, der skal udbetales til din NemKonto.

  Når du ansøger om et lån hos os, kreditvurderer vi dig med det samme. Godkender vi din låneansøgning, skal du blot underskrive med dit NemID. Lånet udbetales normalt indenfor 2 dage. Hvis der ønskes udbetaling af lånet indenfor få minutter, koster dette 149 kr. som fordeles over lånets løbetid og opkræves særskilt. 

  Din månedlig ydelse bliver betalt via det betalingskort du har tilmeldt. Kan ydelsen, uanset årsag, ikke trækkes på kortet udsendes en faktura til din e-mail med betalingsfrist; Straks. Ved udsendelse af faktura pålægges fakturagebyr 35 kr., som opkræves sammen med ydelsen.

  Hvis der ønskes at nedbringe sit lån yderligere, skal dette ske via FIK indbetaling. Du kan se dine betalingsmuligheder på din profil.

  Læs mere om priser og gebyrer her: Prisliste

  Du kan betale tilbage når som helst. Bemærk at hvis du får brug for din 14 dages fortrydelsesret, skal du kontakte os skriftligt på kontakt@folkelaanet.dk

  Hvis du ikke betaler din månedlige ydelse til tiden, bliver der fremsendt rykkerskrivelser med et gebyr på 100,00 kr. pr. rykkerskrivelse. Du vil modtage op til tre rykkere. Hvis ydelsen fortsat ikke bliver betalt, vil inddragelsen herefter overgives til inkasso.

  Står du i en situation, hvor du ikke kan betale din månedlige ydelse, bedes du kontakte vores kundeservice hurtigst muligt. Vi vil gerne gøre hvad vi kan, for at hjælpe dig i en sådan situation.