Folkelånet 2019 – lån penge nemt, sikkert og hurtigt | Folkelånet.dk

Lån op til 50.000 kr.

Få pengene udbetalt med det samme*

15.000 kr. 25.000 kr. 35.000 kr. 45.000 kr.
Samlet lånebeløb:
Fast debitorrente:
ÅOP:
Månedlig ydelse**:
Samlede låneomkostninger:
Samlet tilbagebetalingsbeløb:
*Pengene bliver straksudbetalt til din NemKonto efter godkendt ansøgning - alle ugens dage
**Bemærk! Renterne tilskrives dagligt og den månedlige ydelse kan derfor variere efter antallet af dage i den pågældende måned. Den viste ydelse er beregnet ud fra en løbelængde på 36 mdr. Oprettelsesgebyr: 1.750,00 Der er 14 dages fortrydelsesret på lånaftalen.

EU låne-info
Samlet lånebeløb:
10.000
Fast debitorrente:
90
ÅOP:
219,47
Månedlig ydelse** :
1.479,38
Samlede låneomkostninger:
7.752,50
Samlet tilbagebetalingsbeløb:
17.752,50

*Pengene bliver straksudbetalt til din NemKonto efter godkendt ansøgning - alle ugens dage
**Bemærk! Renterne tilskrives dagligt og den månedlige ydelse kan derfor variere efter antallet af dage i den pågældende måned. Den viste ydelse er beregnet ud fra en gennemsnitsberegning af en periode på 12 mdr. Oprettelsesgebyr: 1.750,00 Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

EU låne-info

Sådan gør du

step1

Ansøg

Vælg lånebeløb og udfyld ansøgning

step2

Kreditvurdering

Giv adgang til e-SKAT

step3

Underskriv

Underskriv din låneaftale med NemID

step4

Udbetaling

Ved godkendt lån udbetales pengene med det samme

Folkelånet – Dit online lån

Hos Folkelånet tilbyder vi lån mellem 10.000-50.000 Kr. Du kan ansøge om lånet online, og vælge det lånebeløb du har brug for. Herefter foretager vi en individuel kreditvurdering af dig. Såfremt vi kan bevilge dig lånet, udbetaler vi pengene direkte til din NemKonto.

For at få bevilget et lån hos Folkelånet, skal du minimum være fyldt 21 år, du må ikke være registrereti RKI eller Debitor Registeret, og du skal give os adgang til dine skatteoplysninger via e-SKAT. Disse krav gør, at vi kan give dig de bedste lånevilkår og den bedst mulige service, når du vil låne penge hos os.

Hvad synes vores kunder om os?

 

Hvad vi kan tilbyde dig

Ved hjælp af vores kreditvurdering, kan vi finde det helt rette lån til dig. Vores kreditvurdering hjælper dig med at undgå et for højt lån, som du kan have svært ved at tilbagebetale. Et lån hos Folkelånet kan give dig lidt ekstra økonomisk råderum for en begrænset periode. Er der opstået uforudsete udgifter i din økonomi, eller du har brug for at forsøde din hverdag, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde en løsning.
Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene på. Det eneste vi er interesseret i er, at du ikke låner mere end du har råd til at afdrage.

Hos Folkelånet kan du se din status på dit lån, hvor meget du skylder samt hvornår dit næste afdrag forfalder. Det er samtidig også herfra du kan nedbringe dit lån. For at gøre det så nemt som muligt for dig, tilbyder vi flere måder, hvorpå du kan nedbringe dit lån. Vi tilbyder, udover at nedbringe dit lån via kreditkort, at du også kan benytte MobilePay eller almindelig bankoverførsel. Du kan læse mere om vores SMS lån her.

Ansøg med det samme

se hvor meget vi kan tilbyde dig i dag

Nemmere end nogensinde før

Hos Folkelånet kan en kredit være din hjælp, når en uventet udgift banker på døren. Hos os kan du ansøge online og få svar på din ansøgning med det samme. Her behøver du ikke at stille sikkerhed til det lån som du ønsker, og vi stiller dermed ingen krav til hvordan du bruger pengene. Vi har gjort det ekstra nemt for dig, så du både betaler renter og afdrager på lånet, på samme tid. Du skal derfor ikke bekymre dig om noget.

Vi tilbyder selvfølgelig at du kan indfri dit lån før tid og dermed ikke være bundet til en fast løbetid. Dermed giver vi dig den frihed du fortjener. Det er også muligt at afbetale et ekstra beløb, så du kan være på forkant med dine betalinger. Hos os afbetaler du både på dine renter og afdrager lånet over en bestemt løbetid. Dermed vil lånet være 100% betalt efter de 36 måneder. 
Du kan læse meget mere om vores kviklån lige her!


Priser

Du kan bruge vores låneberegner for at se hvor meget du skal betale for det ønskede lån. Løbetiden ligger fast på 36 måneder, og vi udregner automatisk de månedlige omkostninger for dit ønskede lån.