Folkelånet 2019 – lån penge nemt, sikkert og hurtigt | Folkelånet.dk

Lån op til 50.000 kr.

Få pengene udbetalt snarest*

Lånebeløb:
15.000 kr. 25.000 kr. 35.000 kr. 45.000 kr.
Samlet lånebeløb:
Fast debitorrente:
ÅOP:
Månedlig Administrationsgebyr:
kr.
Månedlig ydelse**:
Samlede låneomkostninger:
Samlet tilbagebetalingsbeløb:
Løbetid:
36 måneder
*Pengene bliver udbetalt til din NemKonto indenfor 1 dag efter godkendt ansøgning
**Bemærk! Renterne tilskrives dagligt og den månedlige ydelse kan derfor variere efter antallet af dage i den pågældende måned. Den viste ydelse er beregnet ud fra en løbelængde på 36 mdr. Oprettelsesgebyr: 1.750,00 Der er 14 dages fortrydelsesret på lånaftalen.

EU låne-info
Samlet lånebeløb:
10.000
Fast debitorrente:
90
ÅOP:
219,47
Månedlig ydelse** :
1.479,38
Samlede låneomkostninger:
7.752,50
Samlet tilbagebetalingsbeløb:
17.752,50

*Pengene bliver straksudbetalt til din NemKonto efter godkendt ansøgning - alle ugens dage
**Bemærk! Renterne tilskrives dagligt og den månedlige ydelse kan derfor variere efter antallet af dage i den pågældende måned. Den viste ydelse er beregnet ud fra en gennemsnitsberegning af en periode på 12 mdr. Oprettelsesgebyr: 1.750,00 Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

EU låne-info

Sådan gør du

step1

Ansøg

Vælg lånebeløb og udfyld ansøgning

step2

Kreditvurdering

Giv adgang til e-SKAT

step3

Underskriv

Underskriv din låneaftale med NemID

step4

Udbetaling

Ved godkendt lån udbetales pengene indenfor 1 dag.

Folkelånet – Dit online lån

Hos Folkelånet tilbyder vi lån mellem 10.000-50.000 Kr. Du kan ansøge om lånet online, og vælge det lånebeløb du har brug for. Herefter foretager vi en individuel kreditvurdering af dig. Såfremt vi kan bevilge dig lånet, udbetaler vi pengene til din NemKonto.

Nogle af kriterierne for at få bevilget et lån hos Folkelånet er, at du minimum skal være fyldt 21 år, du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret, og du skal give os adgang til dine skatteoplysninger via e-SKAT. Kravene gør, at vi kan give dig de bedste lånevilkår og den bedst mulige service, når du vil låne penge hos os.

Hvad synes vores kunder om os?

Hvad vi kan tilbyde dig

Vores kreditvurdering hjælper dig med at undgå et for højt lån, som du kan have svært ved at tilbagebetale. Er der opstået uforudsete udgifter i din økonomi, eller du har brug for at forsøde din hverdag, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette lån til dig.

Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene på. Det eneste vi er interesseret i er, at du ikke låner mere end du har råd til at afdrage.

Hos Folkelånet kan du se din status på dit lån, hvor meget du skylder samt hvornår dit næste afdrag forfalder. Det er samtidig også herfra du kan nedbringe dit lån. For at gøre det så nemt som muligt for dig, tilbyder vi flere måder, hvorpå du kan nedbringe dit lån. Derudover tilbyder vi, at du kan betale din månedlige ydelse på dit lån via betalingskort, MobilePay, normal bankoverførsel samt girokortoplysninger. Du kan læse mere om vores SMS lån her.

Ansøg med det samme

se hvor meget vi kan tilbyde dig i dag

Nemmere end nogensinde før

Hos Folkelånet kan et lån være din hjælp, når en uventet udgift banker på døren. Du behøver ikke at stille sikkerhed for det lån, som du ønsker, og vi stiller dermed ingen krav til, hvad du bruger pengene til. Vi har gjort det ekstra nemt for dig, så du både betaler renter og afdrager på lånet på samme tid.

Vi tilbyder selvfølgelig, at du kan indfri dit lån før tid, og dermed ikke være bundet til en fast løbetid. Dermed giver vi dig den frihed du fortjener. Det er også muligt at indbetale et ekstra beløb, så du kan betale dit lån tilbage før tid. Betaler du hver måned til tiden, vil lånet være tilbagebetalt efter 36 måneder. Du kan læse meget mere om vores kviklån lige her!


Priser

Du kan bruge vores låneberegner for at se, hvor meget du skal betale for det ønskede lån. Løbetiden er fastlagt til 36 måneder, og vi udregner automatisk de månedlige omkostninger for dit ønskede lån.